Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Welbeck le olan sprint mücadelesi esnasında yüz ifadesine baktım ''lan durr yetişemiyom'' der gibiydi :D

Bugün gayet iyiydi iyi....

Yine gereksiz bir kaç çıkışı oldu öne doğru ama onun dışında saçmaladı maç genelinde. Böyle oynasın iyi.

Kafasını kullanmaya başladığında çok iyi

iskelet-anahtarl%C4%B1k_156155.jpg

Top ayagindayken ,fake atarken ,topu surerken filan biturlu guven vermiyor..Eskiler bilir iskelet anahtar gibi heran bukulecek topu, kaybedecek gibi..

O Welbeck'i bırakıp topa doğru koşusunun açıklaması olamaz, dua etsin orada gol olmadı.

Yine gereksiz bir kaç çıkışı oldu öne doğru ama onun dışında saçmaladı maç genelinde. Böyle oynasın iyi.

kardeş ne diyosun sen ???

Dany çok iyi bir adamdır teknik fiziği iyi ve defans oyuncusuna göre hızlı, ilerde dany den iyi paralar kazanabiliriz. milana falan iyi paraya okutabiliriz.

Biraz dengesiz biri.Sağı solu belli değil.O yüzden 5 kişiyide geçse güven vermiyor.

Hoca Semih-Dany'den memnun kalmış. Tek maça aldanıp, devre arası yapılabilecek olası stoper transferini ertelemez umarım..

Defans hattımızın kötü görünmesinin tek nedeni, bu sene ortasahamızın çok formsuz oluşudur.

welbeckle mücadelesi iyiydi ya baya uzun sürdü mücadeleleri

kolay kolay geçemedi welbeck ama danyde hamleyi yaptı alamadı.ama iyiydi maç genelinde

birde manunun kornerdeki direk pozisyonunda hatası var gibi.onu vuramıyo melomu tam göremedim.

Melo biraz kıpırdayıp oynayınca defansımız iyi görünüyor. Engin'de katılınca geçen seneki gibi göründü 15-20 dakka falan.

Welbeck de bildiğin at. Dany'e çok suç bulmam

Valla dünkü maça göre yorumlarsak, hakkını yemeyelim adam mükemmele yakın top oynadı..

Ayrıca unutmayalım ki, Dany ve Semih henüz Avrupa için tecrübesiz sayılır. Tecrübe oynayarak kazanılır ve oynadıkça ileride daha iyi olacaklar diye düşünüyorum...

Geri
Üst Alt