Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Dany kötü falan oynamıyor ne bekliyorsunuz siz bu heriften anlamıyorum ki? Bir maç kötü oynadı ligde hemen doluştunuz buraya.

Dany ne yaptı ki şimdi eleştiriliyor.Bu arada bende başlar da çok eleştirdim.Ama adamın hakkını da zamanı geldimi vereceksin.

Hep böyle oynayacaklarını zannetmiyorum. Dany çok savruk bir stoper. Semih'in yanına Ujfalusi gibi savunmaya liderlik edebilecek, tecrübeli bir oyuncu lazım.

Şimdi bir soru dün Dany mi biraz yavaştı, Welbeck mi çok hızlıydı bir pozisyonda ????

Dün akşam yine hataları vardı ilk yarının başlarında yoğum olmak üzere hataları vardı.

Gereksiz saçma hareketleri yapmadıkça hiç bir sıkıntı yok.Ama bir gün o saçmalıkları başımız yakabilir.

Fb maçında oynatmamak lazım.O maçlarda zaten top sevmiyor bizi.

yagmurlu cluj macında forvete crisi koymak lazımdı aslında. keske benim gibi teriminde aklına gelseymis :D

neyse iste crisin oynayacagı bir mac daha. kesinlikle fener macında forvete almak lazım cunku acılan ortaya kafa vurucak adam olmuyor o macta trilyon tane orta geliyo iceriye vursakta zaten volki tolkiyi asamıyoruz. Cris daha once cakmıstı bunlara kadıkoyde ordan tecrubelidir, ne yapması gerektigini bilir fener macında.

Ben seviyor ve begeniyorum bu adamı eksiklerinin farkındayım ama artılarını da unutmayalım derim.

biri şu adama çare bulsun.Nerede duracağını bilmiyor.Bu kaçıncı kaleye yönelen ters topu.

adamın bi sucu yok, onu sampiyonlar ligi stoperi diye alan vizyonlu Galatasaray Anonim Sirketi yoneticilerine selam olsun

Geri
Üst Alt