Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Off ne bekliyorsunuz artık anlamıyorum adam ayagına almasın mı hic topu?

Alsın yapsın ama o hareketleri yaparken kaptırcak diye korkuyorum :D

İlerde yapsın sorun yok ama orda kaptırsa , sahaya takılsa top gol olsa kötü olur.Yoksa ben salakmıyım istemiyeyim , kalecide yapabiliyorsa çalım atsın,top sürsün.Ama tehlikeye atmasın fazla :D

aynen renktaş bizim taraftar defansta pigeu puyol gibi oynamasını bekliyor, adam daha ne yapsın gayet başarılı çok hızlı neymiş efendim defanta çıkarken çok pas hatası yapıyormuş falan filan cidden bizim taraftarı anlamak zor geçen hafta umuta demediğini bırakmayanlar bu hafta resmen umut fanı olmuş.

Maçı izlerken Ujfa oynadığı zamanki gibi güven vermiyor ki.

Hep bir hata yapacakmış izlenimi veriyor.

Hakkını yemeyelim , son maçlarda daha iyi buna lafım yok.

Fakat biraz daha iyi oynaması ve istikrarlı olması lazım.

Dany su anda Semih´ten daha iyi bir stoper. Ikisi de bir anda yakabilir takimi, ikisi de ayni tarzda stoperler. Ama Dany´nin üstün yanlari var.

Ideal stoper hatti: Transfer - Dany

Sampiyonlar Ligi icin en ideal stoper hatti böyle. Transfer edecegimiz stoperin cok klas ve tecrübeli olmasi gerekir. Iste o zaman müthis olur

Dany su anda Semih´ten daha iyi bir stoper. Ikisi de bir anda yakabilir takimi, ikisi de ayni tarzda stoperler. Ama Dany´nin üstün yanlari var.

Ideal stoper hatti: Transfer - Dany

Sampiyonlar Ligi icin en ideal stoper hatti böyle. Transfer edecegimiz stoperin cok klas ve tecrübeli olmasi gerekir. Iste o zaman müthis olur

Aralarında 5 yaş fark var. Her maç Semih oynamalı ki çok iyi yerlere gelsin. Bu yaşta bu performansı gösteren birini bulmuşuz yerli zar zor.

Aralarında 5 yaş fark var. Her maç Semih oynamalı ki çok iyi yerlere gelsin. Bu yaşta bu performansı gösteren birini bulmuşuz yerli zar zor.

Semih oynar Türkiye´de. Transfer edecegimiz stoperle genelde ligde oynar. Rotasyon da cok olur o bölgede.

Ama hedef maclarin stoper hatti bana göre Transfer - Dany olmalidir.

Semih oynar Türkiye´de. Transfer edecegimiz stoperle genelde ligde oynar. Rotasyon da cok olur o bölgede.

Ama hedef maclarin stoper hatti bana göre Transfer - Dany olmalidir.

Defansın göbeği en çok uyum isteyen bölgedir belki de futbolda. Bunu CL-Lig diye değiştirmek mantıksız olur.

Alsın yapsın ama o hareketleri yaparken kaptırcak diye korkuyorum :D

İlerde yapsın sorun yok ama orda kaptırsa , sahaya takılsa top gol olsa kötü olur.Yoksa ben salakmıyım istemiyeyim , kalecide yapabiliyorsa çalım atsın,top sürsün.Ama tehlikeye atmasın fazla :D

Adam forvet ya, ilerde yapsın o çalımları değil mi :o

CSO Amneville

Pau FC

Toulouse FC

Gaziantepspor

oynadığı takımlar bunlar hep küçük takımlarda oynamış ve sürekli bir yukarı seviyeye transfer gerçekleştirmiş. Toulouse ve Gaziantepspor bana göre eşit güçlerde takımlar. Türkiye'ye bence daha hızlı yükseleceğini planlayarak gelmiştir. Transferlerine bakarsanın genelde 1 sezon oynamış ve hemen daha üst bir takıma gitmiş.

Yalnız en önemli transferi tabii ki bize gelmesi oldu. En zor alışma sürecini de doğal olarak bizde yaşayacak. Diğer takımlar daha defansif daha kapalı oynadıkları için Dany için alışmak hiçte zor olmamıştır çünkü genelde sahada ki en hızlı adam kendisi olmuştur. Eh birde kuvveti eklenince herkesten daha fazla dikkat çekiyor.

Bize alışması zaman alır diye konuşmuştuk daha önce. İlk defa açık savunmada oynayacak , ilk defa büyük takım oyuncusu gibi düşünecek. Altını çizdiğim kısım en zor kısmı. Büyük takım oyuncusu gibi düşünmek çok zordur eminim. Nice yetenekler mental eksiklikten kaybolup gitti. Ama Dany'de müthiş bir hız , çeviklik ve kuvvet olduğu için bu eksikliği bir nebze kapatabiliyor. Tabii ki şuan hiçte yeterli değil. Umduğumdan fazla forma şansı buluyor Ujfalusi'nin sakatlığından dolayı. Bu sakatlık bizi çok sıkıntılara soktu ama 1 sezon sonunda Dany "eğer" büyük takım oyuncusu gibi düşünmeye başlarsa mental olarak gelişirse en iyi defans oyuncumuz olur.

Üstelik Dany henüz genç sayılacak bir yaşta. :yenieek:

yaptiği bazi hareketleri ergün penbe'yi hatirlatmiyo değil :D

Bi ara sağda kaptırıp gitti.Dedim Eboue herhalde.Bide o pası verseydi mükemmel olurdu.Aslın da böyle ekstra haraketler oyuncular da özgüven oluşturur ki bu Dany'de fazlası ile var.İnşAllah böyle devam eder.

biraz risksiz oynasa super adam aslinda ,basit oynamayi ogrenicek umarim :)

çok cool bi abimiz gerçekten

ilk yarıda bi çalım attı birine ceza sahası sağ arka köşesinde mest oldum ya ahahha :asd:

videosu varmı acaba

Haftaya Sow'u, Dany'ye emanet edin :ayatollah:

Cok enteresan bir futbolcu. Keske söyle Almanya veya ingiltere'de yetisseydi ve ordan Türkiye'ye gelseydi. Cünkü o zaman gercekten müthis stoper olurdu. Ikili mücadeleleri her zaman dedigim gibi müthis gercekten. Cok rahat ve teknik stoper aslinda. Ama oyun zekasi ve pozisyon bilgisi iyi degil. Yinede dogru takimda oldugunu düsünüyorum.

Cok enteresan bir futbolcu. Keske söyle Almanya veya ingiltere'de yetisseydi ve ordan Türkiye'ye gelseydi. Cünkü o zaman gercekten müthis stoper olurdu. Ikili mücadeleleri her zaman dedigim gibi müthis gercekten. Cok rahat ve teknik stoper aslinda. Ama oyun zekasi ve pozisyon bilgisi iyi degil. Yinede dogru takimda oldugunu düsünüyorum.

Almanya veya İngiltere'de yetişseydi ancak Fm'de hileyle alırdın Dany'i hacı :D

Geri
Üst Alt