Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Semih'in yanına sağlam bir stoper alırsak, iyi bir yedek olur :ka21:

Semih ve Dany 1 sene Urfaji lan daha oynamali ve ögrenmeliler. URfa cok kosmaz ama dogru yerlerde tuttuyor adamlarini, Semih onsuz cok daha abuk sabuk hatalar yapiyor. dany iydi ama iste hava hakiyemeti sifir

Eğer Dany de ujfanın oyun zekasıının yarısı olsaydı bu atletik özellikleriyle şuan realde barcada oynardı.Gerçekten bu adamı bırebirde kimse yıkamaz.

Bence biraz haksızlık ediliyor. Dünkü maçın ilk yarısını saymazsak, son zamanlarda gayet başarılı oynuyor.

Çokta seviyorum keratayı ama Ujfalusi'nin o defanstaki lider özellikliği ve oyun kurma becerisi malesef Dany'de yok. Devre arası olur mu bilmiyorum ama olmazsada seneye üst düzey bi stoper şart.

Ayağına top geldiğinde herkes tedirgin oluyor. Demek ki Galatasaray'da yabancı hakkının böyle bir futbolcuya kullanılması israf. Ujfa gibi bir tane adam alınmalı değil, şart!

muthis oynadi conehead

Benim nazarımda dany artık başımızı yakmadığı her maç iyi oynamıştır..Hep tedirginiz,hep istif üstündeyiz ama maç sonuna baktığında performansı göz dolduruyor..

İlk yarı biraz dengesizdi ama 2.yarı iyiydi

Tam ön libero oyuncusu olacak adam. Bundan stoper falan olmaz.

O pas hatasını yaptıktan sonra Fatih hoca biraz agresifleşip el kol işareti yaptı. Akabinde hiç top tutmadı ayağında.. :asd:

Geri
Üst Alt