Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

yenilen golde hatalı ikinci yarıda altı pasta ayağındaki topu uzaklaştırması gerekirken çalım atmayı denedi kaptırdı muslera olmasa yiyiyorduk golü.sene sonunda yollanmalı POZİSYON ALMASINI BİLEN, ZEKİ DEFANSA LİDERLİK YAPABİLECEK bir stoper lazım.bu adamı bu takıma getirenin futboldan ne kadar anladığını bu sene görüyoruz.

Fatih hocayı kastediyorsan eğer çok değil 2 yıl öncesini hatırlada kendine gel.. O dönem rüyamızda göremiyorduk bu başarıları.. Uefaya gitmek için dua ediyorduk..

evet 10 sene öncesini de hatırlıyorum.geçene sene semih kadıköy'de o golü atsaydı görürdüm ben sizi. buralara gelmemiz tamamen tesadüf lig bu kadar kötü olmasa orta sıralardaydık cl'de allahtan real-city-dortmund'lu grupta değildik.

evet 10 sene öncesini de hatırlıyorum.geçene sene semih kadıköy'de o golü atsaydı görürdüm ben sizi. buralara gelmemiz tamamen tesadüf lig bu kadar kötü olmasa orta sıralardaydık cl'de allahtan real-city-dortmund'lu grupta değildik.

İhtimaller üzerine konusmayalım ona bakarsak bugün Elmander o golü atsa galip gelecektik sende böyle konusamayacaktın..

Hayatımda bi oyuncu hakkında en değişken yorumlar bu adam konusunda görüyorum. 1 hafta Dünya çapında olacak potansiyeli var diyorsunuz, diğer hafta yerin dibine giriyor. 2-3 haftada bir kısır döngü şeklinde dönüyor bu olay.

ihtimaller üzerine konuşan adam boş adamdır. Fatih Terim koydu geçti zoruna gitmesin.

Geldiğinde çok sevinmiştim.İyi ki sevinmişim gol ve kaptırdığı top dışında kusursuzdu.İyi ki varsın lan!:yenieek:

Geldiğinde çok sevinmiştim.İyi ki sevinmişim gol ve kaptırdığı top dışında kusursuzdu.İyi ki varsın lan!:yenieek:

:D Başka ne hatası olacak acaba merak ediyorum. Dany nin tek özelliği hızlı koşup pozisyonlara erken müdahele edebilmesi.

Ynt: #13 Dany Achille Nounkeu

Topa vurmak suretiyle uzaklastirmak senin gorevin.ok?

halamın bıyığı olsa amcam olurdu

Golde hatası yok orda Semih tutmalıydı . İyi oynadı eskisi gibi top ayağına gelince korkmuyorum :yenieek:

birtek kendi kalesine atmamış. onuda yapsa hatrick yapacakmış herif.

Millet böyle demiyor mu deli oluyorum ya.5 tane hatası dışında kusursuzdu.Böyle mantık olabilir mi?Onun aptalca hatalarından dolayı puan kaybediyoruz zaten.Kimse de hatasız stoper olmaz demesin.Bunun hataları insani hata denilecek türden değil.Adamda pozisyon bilgisiydi,futbol zekasıydı tamamen sıfır.

Millet böyle demiyor mu deli oluyorum ya.5 tane hatası dışında kusursuzdu.Böyle mantık olabilir mi?Onun aptalca hatalarından dolayı puan kaybediyoruz zaten.Kimse de hatasız stoper olmaz demesin.Bunun hataları insani hata denilecek türden değil.Adamda pozisyon bilgisiydi,futbol zekasıydı tamamen sıfır.

büyük takımın stoperinde beyin olur. güven verir. adam defanstan kritikkk yerden çalım atarak çıkmaya çalışıyor. rakip kkonrtolü yok. nerde durdugunu bilmiyor. çok net büyük takım oyuncusu olamaz. millet pahalıya satmakktan bahsediyor. antep bu adamı kaça almış gidip baksnlar. sudan ucuza. adamın ne oldugu belli zaten.

topla oynamasini biraksa yine kötü bi defans oyuncusu kalir.

defansimiz bu macta, riera haric, cok iyi mac cikardilar. bursaspor'un oyle aman aman pozisyonu yoktu. belluschi'nin kacirdigi iki pozisyon haric. ki, birtanesi yine riera'nin dikkatsizligi nedeniyle olusan pozisyon.

dany yaptigi hata disinda cok iyi mucadele etti. fena oynamadi acikcasi.

7/10. :)

Dany eskisi gibi çok fazla pozisyon hatası yapmıyor.Zaten yaptığında takım gol yiyor.bugün de bunu yaşadık.hata yapa yapa doğruyu bulacaktır.Benim kendisinden tek isteğim tehlikeli bölgede ateşle oynamaması...

Golde hatası yok orda Semih tutmalıydı . İyi oynadı eskisi gibi top ayağına gelince korkmuyorum :yenieek:

top üstünden gecti ve rakibin önündeydi. kafaya ciksa uzaklastiracak o topu. arkasindaki adami görmedi ve muslera tutar o topu diye birakti

Herhalde topla oynmayi bizim aydin amrabattan falan daha cok seviyor :-D her ayagina top geldiginde kalbim hop hop hopluyor

Geri
Üst Alt