Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

çok korkutuyor beni,

umarım s04 karşısında hata yapmaz :o

Pimi çekilmiş bombamız. Bazı anlarda öyle bir hata yapıyor ki bu hatayı ancak o yapar, bazı durumlarda gol oldu denilecek pozisyonlarda Dany araya girmiş çoktan müdehale etmiş oluyor. Böyle bir adamdır işte bilmiyorum bu özelliğinden midir nedir seviyorum bu adamı.

Bu adam acaip bi stoper ama bende dahil taraftar hala psikolojik olarak sürekli bu adam hata yapacak kafasında..Ve adam 20 mac super oynasa bile tek maç hata yapsa küfürü yiyecek ,ya işte bu 3.sınıf stoperdi diyecek,bize yakısmaz diyecek Toure dicek filan.Oysa hata herkesçe yapılır Stam,Nesta,Maldini hiç hata yapmadı mı?

Aynı şey Burak içinde var,olay tamamen psikolojik aslında..

Sabri etkisi olmuş. Reis içinde sürekli böyle beklentiler olduğundan adam ister istemez yapıyor bazı şeyleri. Kendimi onun yarine koyunca hak veriyorum, düşünsene izleyen herkez senden heran bir hata bekliyor diye hissediyorsun ve ister istemez konsantrasyonunu etkliyor bu durum ve o hatayı yapıyorsun.

Türkiye'nin en iyi stoperi. Kolay mı sanıyorsunuz hem hızlı hem güçlü stoper bulmak bu devirde

Adı Toure olsaydı Smdiye Cok svmistik hala seviyoruz tamam saatli bombalık varda biraz adam suan muazzam oynuyo

Bize Semih e göz kulak olucak adam lazım. Buna Semih göz kulak oluyor:asd:

Galatasaray'da ilk 11 oynayacak kapasiteye hic sahip degil. Böyle kupa maclarinda-ceza durumunda falan idare edebilir ancak. Mutlaka stoper almamiz lazim.

olm git bi psikologa gorun lan, hallet gel su sorunlarini

umursamazlik ve sogukkanlilik arasinda ince bi cizgi var dany'cim. cool goruncem diye degisik hareketlerde bulunma lutfen

Afedersiniz ama tam bir kazma!!

abuk zubuk lüzumsuz hareketleri cogaliyor..

Yine dengesiz hareketlere falan başladı. Umarım yaptıkları bu maçta kalmıştır.

ulan Dany gidiyon bizim kalenin önünde rövösata yapiyon

sen harbi Manyaksin :D

ne güzel dengesilige bir ara vermistin bugün ben senden yine kötü sinyaller aldim.. schalke macina karsi istedigimiz dany ol bugün gördügümüz degil

Yenilen gol arkasından 2 tane verdiği aptalca pozisyon... Takım galibiyeti korumaya çalışıyor Danny efendi sağda, solda çalım atmaya, rövaşata atmaya çalışıyor. Ujfa şu adama bizi mahkum ettin ya daha da bişey demiyorum.

şalke maçında yardırır reis :ayatollah:

Reyisin calımları toplayıp video yapsak orta saha diye satarız yüksek meblalara

İyi adam başlarda biraz kötüydü fakat gün geçtikçe üstüne koyuyor.Sanırım Antep'den geldiği için önyargı var.

Geri
Üst Alt