Saatsiz bomba. Ne zaman top kaptıracak yada adam kaçıracak ve golü yiyeceğiz diye bekliyoruz artık.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Şampiyonlar liginde tüm gollerimizi sayesinde yedik neredeyse.

10 kritik mudahale 1 onarilmaz hata.Dany bu kabul etmek lazim.

Ne denir ki şimdi sana küfürün, hakaretin yasak olduğu bir ortamda? İnşallah tez zamanda defolup gidersin bu takımdan.

3. sınıf topçu saçma sapan hatalar yapıyor gördüğü sarı kart tan belli golu saymıyorum bile

Bu dangalagin yuzunden yedik golu zaten, sacma sapan her topa kosuyo, pozisyonunu bosaltiyo

Bu adamın mücadelesini görmüyor musunuz? Hem sol bek, hem stoperde oynamaya çalıştığını görmüyor musunuz? Dany başarılı bir oyuncu. Bugünkü hatasını da sadece ona bağlamamak lazım. Hamit, Melo, Dany üçlüsüne eşit pay edilebilir, bu tür anlaşmazlıklar da her maç olabilir. En azından bu sezon için muhtacız bu oyuncuya. Sakatlanırsa ki dua edelim öyle bir şey olmasın, Drogba'yı onun yerine oynatırız, düşünün artık.

Ayrıca Almanya'da alacağımız bir galibiyet ki orası deplasman sayılmaz, turu bize getirecek. Hatırlatmak istedim.

Adam Toulouse'un Paf takiminda oynuyordu, hiç maçta degil kafasi, bi yuru git Allah askina, Gokhan zan senden iyidir

bi gün patlican belliydi.

Yinede cok kötülemiyorum seni. Antep'den geldi, Ujfalusi nin yedegi olarak geldi.

bence iyiydi ama bu gereksiz top kontolü topla oynama sevdasını biraz azaltsa çok daha iyi olacak

Evet evet kritikler... 2 penaltı kurtardı, 5 tane boş kaleye giden topu çıkardı, 3 tane gole giden adamın ayağından topu aldı. Mükemmel oynadı.

Abartmaya gerek yok Dany hermac cansiparene birsuru mudahale yapiyor.Solu kapatiyor ortayi kapatiyor bi orda bi burda topu bi sekilde caliyor.Hata yapmayan stoper yok Nesta'yi getir oda hata yapar.Bence Gaziantepten geldigi icin biturlu kabullenmiyor taraftar eksik yonlerini gelistirirse ki bi stoper 27,28 yasinda tam verim verir Avrupanin kalburustu stoperlerinden olur.

Geri
Üst Alt