Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Hiç şüphesiz zaten heyecanlı olacak maça daha fazla heyecan katacak reyiz. :ayatollah:

Gekas'ı yolladığı gibi, Huntelaar'ı da pazar gönderecek inşallah.:D

Savunmada kişisel hatalardan çok daha farklı sıkıntı çekiyoruz bence.

Bu adam Gaziantepspor'dan değilde direkt olarak yabancı bir takımdan gelseydi taraftar nezdinde daha çok itibar görüp,sevilirdi.Dany'nin en büyük şansızlığı Gaziantespor'dan gelmiş olması.

Bu adam Gaziantepspor'dan değilde direkt olarak yabancı bir takımdan gelseydi taraftar nezdinde daha çok itibar görüp,sevilirdi.Dany'nin en büyük şansızlığı Gaziantespor'dan gelmiş olması.

Sana aynen katılıyorum. Dany, gaziantepspor'a Toulouse takımından gelmişti. ve ben kendisini Toulouse ekibindede çok beğeniyordum. Antepe geldi şaşırmıştım açıkcası. Nasıl geldi die.

Eğer Dany direk Toulouse'den bize gelseydi baş tacı ederdik oyuncuyu. Ben çok beğeniyorum kendisini.

Ama şöyle bir gerçek de var. Semih'de genç. Dany'de. İkisininde tecrübesi yok. Takıma bir tane ujfa gibi 30lu yaşlarda bol tecrübeli. tatil yapmaya gelmeyen bir stoper lazım. Semihin gelişmesinde bence en büyük katkıyı Ujfa yaptı.

Sana aynen katılıyorum. Dany, gaziantepspor'a Toulouse takımından gelmişti. ve ben kendisini Toulouse ekibindede çok beğeniyordum. Antepe geldi şaşırmıştım açıkcası. Nasıl geldi die.

Eğer Dany direk Toulouse'den bize gelseydi baş tacı ederdik oyuncuyu. Ben çok beğeniyorum kendisini.

Ama şöyle bir gerçek de var. Semih'de genç. Dany'de. İkisininde tecrübesi yok. Takıma bir tane ujfa gibi 30lu yaşlarda bol tecrübeli. tatil yapmaya gelmeyen bir stoper lazım. Semihin gelişmesinde bence en büyük katkıyı Ujfa yaptı.

Evet bende katılıyorum bu görüşe.Dany-Semih ikilisi birbirini tamamlamaktan uzak.Bu ikiliden birini oynatıp yanlarına Ujfalusi gibi lider özellikli birinin monte edilmesi şart.Bu sene için yetişmedi ama seneye inşAllah bu zaafımız da giderilir.

Allah aşkına tek top oyna Dany.

Dany'yi beğenmeyenlere Gökhan Zan,Tomas ,F.de Boer gibi adamlar lazım...

Dany'nin iki temel sorunu var ama bunların hiçbiri tecrübesizlik değil.

İlki ve en önemlisi konsantrasyon eksikliği. Kafaca maçta kaldığı sürece gayet iyi bir stoper. Ama bazen maçtan kopuyor, pozisyonunu kaybetme, rakibi boş bırakma, hava toplarına çıkmama, adam paylaşımı yapmama bunların hepsi oyundan kopması sonucu ortaya çıkan durumlar.

İşin kötüsü bu hali maç performansından bağımsız. Mesela ilk ManU maçında çok iyi oynadı ama yediğimiz golde en büyük hata ondaydı

Ligde ikinci devre yediğimiz gollerde, Kasımpaşa ikinci gol, Bursaspor, Akhisar hep Dany'nin hataları. Bu maçlarda kötü oynamadı ama kimi zaman bir 5-10 saniye maçtan kopuyor. Rakibe denk gelirse de golü yiyoruz.

Bu kesinlikle kasti değil, karakterle ilgili bir durum. Bunu çözebilir miyiz bilmiyorum ama bizim açımızdan tehlikeli olduğu kesin. Doping kapsamına girmeyen konsantrasyon artırıcı bir ilaç, bitki v.s. ne varsa hemen yüklemek lazım.

İkinci sorunu da defanstan top çıkartma. Alıp yardırsın demiyorum ama en azından iki kişinin arasından ileriye doğru, hücuma yönelik paslarını artırması gerekiyor.

0eb0cfb42404c1e3754cce8657d67590.jpeg

Dany ne yapıyor arkada kulaklıkta çıkmış.

dany super ya tam bizlik adam

ayrica ben bunun sadece fransizca bildigini zannetdim baktim ingilizce konusuyor, yeni fark ettim:)

Geri
Üst Alt