Uğur Ali Doğan
Cezalı
- 20 Aralık 2012
- 1.175
- 0
- 726
Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu
Giderek beğenmeye başladım bu oyuncuyu.
Giderek beğenmeye başladım bu oyuncuyu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tarzi böyle iste. Her mac ayni seyden bahsetmeye gerek yok. Bizim icin riskli, ama kendisi böyle rahat ediyor demek ki.
Ben bu hareketleri yaparken ne yapmak istedigini bildigini düsünüyorum. Öylesine yapmiyor yani.
Bizim problemimiz Semih veya Dany degil, ikisinin birlikte oynamasi. Sorun burda.
Semih ve Dany ayni tipte oyuncular. Bunlarin yaninda bir lider olmali.
Dany, cok kaliteli bir stoperin yaninda müthis bir stopere dönüsür. Bundan eminim.
Ama ülkede kontenjan sikintisi varken bunu gerceklestirmek neredeyse imkansiz olacaktir.
[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]dothraki - 16.02.2013 08:58[/TD]![]()
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]![]()
Dany olmasa bunlar he maç 2-3 gol yer
öyle toplar kesip cıkarıyor ki kimse yapamaz bunu dünyada diyorsun
öyle hata yapıyor ki rezillik.
cok acayip bir stoper.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
antudan alıntıdır![]()
Savunma hala lidersiz oynuyor.Semih'e toz konduramadığımızdan Dany'e hücum ediyoruz.
semih'le uyumsuzlar.tek sıkıntı bu bence.onun dışında müthiş bir stoper dany.
Sorun şu aslında.. Dany veya Semih'den birinin yaşı 31-32-33 falan olsaydı yani tecrübesi yüksek mükemmel bir ikili olurlardı..
Ama zamanla zamanla tecrübeleri artıyor....
Burdaki çoğu renktaş salladıkça sallıyor..
Mesela yaşı yetenler bilir Bülent Kokrmaz'ın gençliğini başımızda saç koymadı saç.. ama sonrası malum..
Sabır...Sabır..günden güne daha iyi bir ikili olacaklar..
Sorun şu aslında.. Dany veya Semih'den birinin yaşı 31-32-33 falan olsaydı yani tecrübesi yüksek mükemmel bir ikili olurlardı..
Ama zamanla zamanla tecrübeleri artıyor....
Burdaki çoğu renktaş salladıkça sallıyor..
Mesela yaşı yetenler bilir Bülent Kokrmaz'ın gençliğini başımızda saç koymadı saç.. ama sonrası malum..
Sabır...Sabır..günden güne daha iyi bir ikili olacaklar..
bence Dany takimizi birakin Ligdeki en iyi Stoper ama yinede bu takima Valenciadaki Rami veya Kolo Toure tarzinda bir Stoper sart arkadas
Semih-Dany cok iyi ikili ..puan olarakda 8.5/10 ama CL De 10/10 Luk Stoperlere ihtiyac var..Rami süper olurdu be
Rami-Dany-Semih-Serdar Aziz (Ömer Toprak yedek kalmayi kabullenirse alinsin)