Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Haksızlık edilmesin şu adama artık modern bir stoperde olması gereken özellikler var tek sorunu riskli oyun tercihi bu da karakterli alakalı birşey azalabilir bu tarz hareketleri ama bu oyun stilinden vazgeçeceğini düşünmüyorum şahsen

bence Dany takimizi birakin Ligdeki en iyi Stoper ama yinede bu takima Valenciadaki Rami veya Kolo Toure tarzinda bir Stoper sart arkadas

Semih-Dany cok iyi ikili ..puan olarakda 8.5/10 ama CL De 10/10 Luk Stoperlere ihtiyac var..Rami süper olurdu be

Rami-Dany-Semih-Serdar Aziz (Ömer Toprak yedek kalmayi kabullenirse alinsin)

İllede stoper alacaksak paraya kıyıp Adil Rami'yi alalım.. o olmazsa Cheyrou..

bizim takım ofans agırlıklı oynuyor o yuzden seri bir stoper lazımdı bize ve sol bek (riera şimdi ALLAH'ı var adam elinden geleni yapıyor ama yinede tam bir sol bek degil) oyuzden sol beke bile yardım ediyor hatta son macta sag kanata geldi orta filan acıyor sabriden bile iyi(tabi bu saka sabri kendini gelistirmis gibi ama danyde fena degil) o yuzden ismi anılan hic biri(bu yarı donemde) danyden iyi degildi bence

Yanında üst düzey bir stoper ile baya iş yapar bence Dany böyle hızlı stoper var mı başka dünya da :D

Daninho

kademe anlayisi sifir olan adam hizli diye süper stoper yaptiniz ya:SS:

Usain Bolt u alalim o zaman biz en iyisi. kademe anlayisi olmayan stoper amatör liglerde ancak oynaya bilir ki zaten kendisi ordan gelme. oyun kurmasini bilmiyor. topu uzaklastirmasini beceremiyor. gereksiz riske giriyor ki hoca baya uyarmis ki son maclarda gam güm Allah ne verdiyse vuruyor topa bilinciz cekilde :SS:

ha sol bek mi yoksa stoper mi sorsalar ilk tercih olarak 100 kere sol bek isterim bu takima. riera kadar kötü bir sol bek hayatimda görmedim ben acikcasi. hucum katkilari iyi diye asilolan görevini yapmadigini veya yapamadigini kimse görmüyor ki daha yeni yeni görmeye basladi bazi kendilerini cok iyi bilmis futbol yazarlari. en az 4 aydir yaziyorum bunu ben neyse.

transfer sezonunda kesinlikle sol bek+ tecrübeli kaliteli yasi önemli degil bir stoper alinmali.

bu takim o zaman avrupada sonuna kadar zorlar sampionlar ligi kupasini takim kimyasida kaynasirsa.

kademe anlayisi sifir olan adam hizli diye süper stoper yaptiniz ya:SS:

Usain Bolt u alalim o zaman biz en iyisi. kademe anlayisi olmayan stoper amatör liglerde ancak oynaya bilir ki zaten kendisi ordan gelme. oyun kurmasini bilmiyor. topu uzaklastirmasini beceremiyor. gereksiz riske giriyor ki hoca baya uyarmis ki son maclarda gam güm Allah ne verdiyse vuruyor topa bilinciz cekilde :SS:

ha sol bek mi yoksa stoper mi sorsalar ilk tercih olarak 100 kere sol bek isterim bu takima. riera kadar kötü bir sol bek hayatimda görmedim ben acikcasi. hucum katkilari iyi diye asilolan görevini yapmadigini veya yapamadigini kimse görmüyor ki daha yeni yeni görmeye basladi bazi kendilerini cok iyi bilmis futbol yazarlari. en az 4 aydir yaziyorum bunu ben neyse.

transfer sezonunda kesinlikle sol bek+ tecrübeli kaliteli yasi önemli degil bir stoper alinmali.

bu takim o zaman avrupada sonuna kadar zorlar sampionlar ligi kupasini takim kimyasida kaynasirsa.

zamanla geliştirebilir eksik özelliklerini geliştirirse 1.sınıf stoper olur.

kademe anlayışıi ne kadar iyi olsada şuan oynadığımız oyunda hızlı olmayan bir stoper iş yapmaz bence komple bir stoper bulunabileceğini de sanmıyorum.

zamanla geliştirebilir eksik özelliklerini geliştirirse 1.sınıf stoper olur.

kademe anlayışıi ne kadar iyi olsada şuan oynadığımız oyunda hızlı olmayan bir stoper iş yapmaz bence komple bir stoper bulunabileceğini de sanmıyorum.

hocanin aklinda zaten senin dedigin gibi ögrenir anlayisi vardi kesin . yani urfiden ögrenir kademeyi umut ediyordu. 100de100 yedek diye aldi onu takima hoca. sonra bakacakdi duruma göre kademe yapacak mi diye ilerki yilarda urfinin yerine gececekdi. urfinin sakatligi bütün dany planlarinida alt üst etti malesef. semihden kademe ögrenemez ki zaten onunda bu konuda sayif noktalari var ama okadar degil. urfiden baya baya bir seyler ögrendi semih ama öyle liderlik ögretmen kisiligi beklemek semihden cok abaz olur. yaz dönemine kadar idare edecez artik bu savunma ile. türkiye icin bir cekilde idare ediyorlar ki orda bile zar zor dönemler geciyoruz savunma sagolsun. ama asil mide bulandirici taraf riera tarafi malesef. her takim ordan gümbür gümbür geliyor malesef ki braga macini iyi izleyin orda amrabat olmasaydi darma dagan yaparlardi. hoca orda iyi erken uyanmisdi. amrabat baya iyi yardim ediyor orda savunmaya yoksa isimiz yas orda resmen. schalke macinda ise baya zorlanacaz cünkü orda bir farfan olacak bir belki degisimli olarak bastos yaydiracak. rierayi ezip gecer bu ikili. schalkenin en büyük özeligi bu kanat oyuncular. yani tehlike yapan schalkeyi bu kanatlar. schalke macinda rieraya güvenersek orda bir tek teslim olma mendilini erken cikartma ihtimali cok yüksek. amrabat umarim hemen oynatir ki orda yardim eder ve yeterli olur. diger tarafda sorun yok. sabride eboue de savasir öbür tarafda savunma anlaminda bu ikili ile.

Geri
Üst Alt