Suphi Çelik
10 Numara!
- 4 Haziran 2009
- 11.775
- 717
- 1.738
.a
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence Dany takimizi birakin Ligdeki en iyi Stoper ama yinede bu takima Valenciadaki Rami veya Kolo Toure tarzinda bir Stoper sart arkadas
Semih-Dany cok iyi ikili ..puan olarakda 8.5/10 ama CL De 10/10 Luk Stoperlere ihtiyac var..Rami süper olurdu be
Rami-Dany-Semih-Serdar Aziz (Ömer Toprak yedek kalmayi kabullenirse alinsin)
İllede stoper alacaksak paraya kıyıp Adil Rami'yi alalım.. o olmazsa Cheyrou..
İllede stoper alacaksak paraya kıyıp Adil Rami'yi alalım.. o olmazsa Cheyrou..
Cheyrou ön libero değil mi Reis?
Kimdi bu devre arası almaya çalıştığımız.. şu İbrahimoviç'e çalım falan atmıştı ya![]()
Kimdi bu devre arası almaya çalıştığımız.. şu İbrahimoviç'e çalım falan atmıştı ya![]()
chedjou senin dediğin.
Daninho
Daninho
kademe anlayisi sifir olan adam hizli diye süper stoper yaptiniz ya:SS:
Usain Bolt u alalim o zaman biz en iyisi. kademe anlayisi olmayan stoper amatör liglerde ancak oynaya bilir ki zaten kendisi ordan gelme. oyun kurmasini bilmiyor. topu uzaklastirmasini beceremiyor. gereksiz riske giriyor ki hoca baya uyarmis ki son maclarda gam güm Allah ne verdiyse vuruyor topa bilinciz cekilde :SS:
ha sol bek mi yoksa stoper mi sorsalar ilk tercih olarak 100 kere sol bek isterim bu takima. riera kadar kötü bir sol bek hayatimda görmedim ben acikcasi. hucum katkilari iyi diye asilolan görevini yapmadigini veya yapamadigini kimse görmüyor ki daha yeni yeni görmeye basladi bazi kendilerini cok iyi bilmis futbol yazarlari. en az 4 aydir yaziyorum bunu ben neyse.
transfer sezonunda kesinlikle sol bek+ tecrübeli kaliteli yasi önemli degil bir stoper alinmali.
bu takim o zaman avrupada sonuna kadar zorlar sampionlar ligi kupasini takim kimyasida kaynasirsa.
zamanla geliştirebilir eksik özelliklerini geliştirirse 1.sınıf stoper olur.
kademe anlayışıi ne kadar iyi olsada şuan oynadığımız oyunda hızlı olmayan bir stoper iş yapmaz bence komple bir stoper bulunabileceğini de sanmıyorum.