Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

servet çetin > dany ali turan > dany emre göngür > dany emre aşık > dany bekir=dany

Tahmin ettiğim gibi hemen Dany'nin sayfasına yüklenme olmuş....Tamam büyük bir hata yaptı eyvallah ama Ferdinandlar,Pique'ler, Pepeler ne hatalar yaptı bugünlerine gelene kadar...Dany Şampiyonlar Liginde şu maça kadar çok iyi oynadı bu maçta da çok iyiydi 1 hatası dışında .... Ayrıca pozisyonu dikkatle izleyin o yere göğe sıymayan Melo efendi golü atan Jones'u takip etmemiş..Bence onun hatası hem Hamitten hem Danyden daha fazla...

Ya ben futboldan anlamıyorum yada sen başka birşey gördün bu Dany'de, maçı birdaha izlersen en az 7-8 pozisyona gereksiz müdahale yaptı, yani kendi işi olmayan işlere atladı, oyunun düzenini bozdu, bu saydığın adamlarla aynı cümlede bile kullanma kardeş Dany'yi, aradaki fark çok çok çok fazla.

YA SİZ VAR YA CİDDEN İYİ GÜN TARAFTARISINIZ! MAÇTAN ÖNCE OOOO DANY REİZ OOOO! MAÇTAN SONRA ANA AVRAT KÜFÜR!

AYNI ŞEKİLDE HAMİT'E DE STADTA YAPTILAR AYNISINI! SİZ NASIL TARAFTARSINIZ. İYİ GÜN TARAFTARLARI SİZİ :mad::mad:

Yönetimin popülist transfer politikasını eleştirdiğimizde ve önce defans sonra Sneijder-Drogba dediğimizde saldıranları sahneye almak isterim şimdi.. nasıl kıvıracaklarını çok merak ediyorum doğrusu..

yok ama onlar Fatih hocaya sallamakla meşguldürler şimdi..

dany yi yönetim mi gidip alalım dedi amrabat a 8,6 milyon yönetim mi verelim dedi fatih terim transfer yapmakdan anlamıyor zamanında hagiyide istememiş faruk süren zorla almış

adam 20 yaşında futbola başlamış düşünün adam 2009'a kadar amatör ligde oynuyormuş helal olsun fatih hoca mükemmel transfer.

dany yi yönetim mi gidip alalım dedi amrabat a 8,6 milyon yönetim mi verelim dedi fatih terim transfer yapmakdan anlamıyor zamanında hagiyide istememiş faruk süren zorla almış

Dany bu takıma yedek stoper olarak alındı..

Ambrabat'a Fatih hoca 5 milyondan fazla vermeyin dedi..

Yöneticilerin parasını yüksek bulduğu Hagi için "Hagi'yi getirin gerekirse bu sene maaş almam" diyen de Faruk Süren di değilmi?

Bunları bile bile hala hocaya çamur atıyorsunuz ya neye hizmet ettiğinizi zaman gösterecek..

golde danyden çok melonun hatası var yapmayın allah aşkına dany maç boyunca tek hata yaptı oda maalesef şanssızlık gol oldu ama dediğim gibi golde en büyük hata melonun jonesi kovalasa böyle olmayacaktı

golde tabiki baş hata danynindir ve bunun tartışılması bile komiktir,şampiyonlar liginde oynayan bir takımın oyuncusu posizyon yokken topu ayağndan kaçırıp rakip takıma kontra şansı veremez.Posizyonun devamına gelirsek tipik bir türk takımlarındaki organizasyon ve posizyon bilmeme yanlışı var.Melo o adamı takip etmiyor devamında riera tehlikeyi erken sezip en kısa sürede profosyonel bir faulle durdurabilir.ve enson nokta kanattan bir oyuncu geliyorsa riera ve semih aralarında anlasıp biri köseden diğeride göbekten gelen jonesu almalıdır. Kısacası her zmnki dany bombası ve devamında klasik bir organizasyon hatası.

dany maç boyunca tek hata yaptı oda maalesef şanssızlık gol oldu ama dediğim gibi golde en büyük hata melonun jonesi kovalasa böyle olmayacaktı

Maalesef her mac böyle bir hata yapiyor, ve hep tehlike olarak dönüyor bunlar, Ligdeki beceriksizler tabi pek faydalanmadi, ama Avrupada affetmiyorlar iste.

saatli bomba gibisin ne zaman patlacaksın diye bekliyoruz

saatli bomba gibisin ne zaman patlacaksın diye bekliyoruz

devamli patliyor mubarek zaten. en son schalke macinda. hoca buna nasil halen israr ediyor hayret ediyorum acikcasi :SS:

yaptigi görülen baris hatalari ve cogu kisinin belki dikkat etmedigi görülmeyen hatalarini(Kademe hatalari) saysam sabah kadar sayarim malesef.

golde danyden çok melonun hatası var yapmayın allah aşkına dany maç boyunca tek hata yaptı oda maalesef şanssızlık gol oldu ama dediğim gibi golde en büyük hata melonun jonesi kovalasa böyle olmayacaktı

Hakli olabilirsin ama Stopersin orda inisiyatif alip Melonun vuracagi kafaya hamle yapiyorsan o topu kazanacagina 100% emin olman lazim.. Cunku sen 1 hata yaptinmi rakip zang diye karsi karsiya kala bilir.. Nitekimde oyle oldu.. Orda Dany kafayi vuraydida rakip takimin kalecisine kadar gitseydi..

Melo diyorsun bende diyorumki.. Rahat pozisyonda orta yapmayip orda gotunu schalkeli oyuncuya dayayan Hamitin sucu bu gol.. Herkezin fikri ayridir..

AslOlanGalatasaray'dir

devamli patliyor mubarek zaten. en son schalke macinda. hoca buna nasil halen israr ediyor hayret ediyorum acikcasi :SS:

yaptigi görülen baris hatalari ve cogu kisinin belki dikkat etmedigi görülmeyen hatalarini(Kademe hatalari) saysam sabah kadar sayarim malesef.

G. Zani koyarmisin? Semih bu adam yuzunden 1 gram gelismiyor.. Adamin etrafinin topliycam diye.. Semihe aciyorum..

AslOlanGalatasaray'dir

G. Zani koyarmisin? Semih bu adam yuzunden 1 gram gelismiyor.. Adamin etrafinin topliycam diye.. Semihe aciyorum..

AslOlanGalatasaray'dir

babami bile koyarim onun yerine stopere..yok saka bir yana zaninda kademe hatalari var hemde fecih cekilde hemde mac eksikligi cok cok fazla. hoca ama eboueyi veya hakan baltayi orda deneye bilirim demisdi bir macdan sonra. bana kalsa eboueyi oynatirim orda sag da sabri oynatirim yada dany yi oynatirim. dany orta yapmasini biliyor. bir macda hatirlamiyorum simdi hangi macdaydi ordan gitmisdi ortasi muthisdi. sag bek olur dany den hemde cok iyi aslinda.

babami bile koyarim onun yerine stopere..yok saka bir yana zaninda kademe hatalari var hemde fecih cekilde hemde mac eksikligi cok cok fazla. hoca ama eboueyi veya hakan baltayi orda deneye bilirim demisdi bir macdan sonra. bana kalsa eboueyi oynatirim orda sag da sabri oynatirim yada dany yi oynatirim. dany orta yapmasini biliyor. bir macda hatirlamiyorum simdi hangi macdaydi ordan gitmisdi ortasi muthisdi. sag bek olur dany den hemde cok iyi aslinda.

Iyi bi stoper alinsaydi, Dany sol bek bile denene bilirdi..

Geri
Üst Alt