Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Dany böyle oynamaya devam ederse zor tutarız elimizde.

cok iyiydi bugün .. bugün ujfalusi/dany olsaydi daha farkli olabilirdi ..

kariyerinin en iyi maçını oynadı diyebiliriz bir türlü arapasları ronaldoya geçirttirmedi değerini 2ye 3e katlamıştır .

tek başına defans yaptı heryerdeydi semih yerine yanında gökhan zan olsaydı bu maçı bu kadar kolay vermezdik.

Tek başına savaşan şövalye gibiydi. Helal olsun :yenieek:

danny e kizardik semih toparliyor kicini diye .. adam resmen semihi supurmeye basladi .:ayatollah: ama bir ujfalusi degil ikiside

Muhteşemdi.Avrupa kulüplerine göz kırptı.Rövanşta olmaması kötü oldu.

bu hızıyla oyun zekasıyla daha çok iyi maç oynar yeter ki konsantresi üst seviye olsun old trafforddada iyi oynadı bu maçları iyi çıkardı helal olsun

semihin kulakları bi çekilmeli..dany ise gerçekten iyi stoper.

Helal olsun Dany 'ye. Artık tehlikeli oynamaları da bıraktı. Yanında Tomas ile oynasa çok çok daha başarılı olabilirdi.

Bu adam M.Utd maçında da döktürmüştü. Rakip iyi olup bizi biraz fazla zorlayınca farkı hemen ortaya çıkıyor.

Bu sene takımdan transfer ile ayrılacak ilk oyuncu olabilir. Bu adamın ŞL maçlarını izleyen milyonlar da bu potansiyeli görmüştür diye düşünüyorum.

aferin lan

bu adami iyi takimlar takip ediyor

Muhteşemdi.. Sene başından beri boşuna savunmuyorum ben bu adamı

burada herkese bu adam yedek olmali, seneye Semih e yeni partner lazim diyenlerin yuzune guluyorum, kac defa dedim ilk once Dany sonra yanina partner lazimsa transfer yaparsin, adam koskoca Real e karsi hatasiz oynadi

Dany-> Semih 1000000000000%

Semihden malesef cok daha kaliteli bir Stoper Dany...Rövansta insallah aramayiz dicemde Tur zaten gitti ama yinede kazanmalíyiz rövansi

AW: #13 Dany Achille Nounkeu

Helal olsun be aslanim ronaldoyu bile devirdin..

Bir bizim futbolu biliyorum diyen yıldız avcıları göremiyor bu adamı niye Antep'den geldi refaransı,CV'si kötü.

Geri
Üst Alt