Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Sezon başından beridir Dany'i övdüm durdum.. hak etti.. Birçoğunuz yerden yere vurdunuz..

Semih sürekli geri geri giderken Dany üstüne koya koya devam etti yoluna..

Bu takımın stoperleri Dany ve Serdar Taşçı veya Ömer Toprak'tır..

Semih ancak yedek kalır bu gelişime kapalı kafa yapısıyla..

Sene başı bu takımın stoperi değil diyenlere kapak yapmaya devam ediyor..Dün Melo ile birlikte takımın en iyisiydi..2. maç ne yaprız Gökhan-Semih 2'lisi ile bilemiyorum

dany antepden degilde fransadan bize gelmis olsaydi banko ilk 11e yazardi herkes hic kuskusuz

dany iyi stoper ama yanında uzun ve ayağı iyi bir stoper lazım.semih ile dany değişmeli oynayabilir.

peki ronaldoya atılan bir ara topta aut çizgisine kadar kovalayıp orada topu çalıp vücudunu koyması, ronaldo yere düşerken ayakta kalması? burda hangimiz tebessüm etmedik acaba

net olarak söyluyorum danny beğenmeyenler hale son real maçını gördükten sonra ya futboldan anlamıyorlar yada danny kompleksi var.

Evet Semih dün bazı hatalar yaptı, çok ta kötü oynamadı, Dany yi bende çok beğendim, ama Semih'i yerin dibine sokmayın lütfen.

dany nin hızına diyecek laf yok, ama tecrübe noksanlığı, kafa toplarındaki zafiyeti ve en önemlisi yanında üst düzey bir stoper olmaması bizim defansı leş gibi gösteriyor

net olarak söyluyorum danny beğenmeyenler hale son real maçını gördükten sonra ya futboldan anlamıyorlar yada danny kompleksi var.

türkiye ligindeki hic bir macinda begenmiyorum dany yi cünkü her macda hatalari var hemen hemen. kademe hatasi ve amatörce risk hatalari. ama avrupada adam muthis oynuyor nedense. anlamadim gitti :SS:

Sene başında övdüğümüzde futboldan anlamadığımız söylenmişti. :)

dany-semih iki sene daha beraber oynasınlar efsane olurlar

Dany'nin tartışılmaması gerekiyor artık. Herkes çok net anlamış olmalı.

Dün gerçekten çok iyi bir oyun ortaya koydu. Ronaldo gibi kas kütlesi bir adama bile kafa tuttu. Acaba dün bir ara düşündüm Muslera,Burak derken Avrupaya Dany'i de okutabiliriz dedim. Adam CL maçlarında çok iyi oynuyor. Kafa toplarında beklenen seviye'de değil. Seneye paraya kıyıp tecrübeli, topu oyuna sokabilen özellikle kafa toplarında iyi bir stoper alırsak hem Semihin hem de avrupa maçlarında özellikle Dany'den çok iyi faydalanırız.

Bu takımın açık ara en iyi defans oyuncusu, çok net...Yabancı kontenjanı olmasa, seneye yanına iyi bir yabancıyla çok sağlam işler yapabilirdi..

dany avrupadan bir takımdan gelseydi tapıyorduk.

Kolo Toure gibi 30´u geçmiş,aylardır top oynamayan bir adam alınacaksa Dany´e yazık edilir.Çok üst düzey bir stoper alınmayacaksa Dany Galatasaray´ın değişmezi olmayı hakediyor.

Geri
Üst Alt