Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

dany iyide ama uzun stoper lazim dany semih ikiside kisa biri kisa biri uzun olur ama ikiside kiasa olunca dünkü 2 gol gibi goller yiyoruz !

Dun aksama kadar Semihin yanina kaliteli bir yabanci transferi dusunurken simdi Danynin yanina bir yerli dusunuyoruz. Durumumuz hic iyi degil.

Dany-Muselera ikilisi olmasaydı halimiz perişandı.

hala etkisindeyim, bir pozisyonda ronaldo'ya omuzu koydu swf falan var mı İBRETLİK HAREKTTİ

dün iyi piyasa yaptı :asd:

ikili mücadelede ronaldoyu yere sermiştir aslan parçası yüreyüdur

dün beni acayip taca attı. ben ki kendisinin futbolunu hiç beğenmiyordum dün neler yaptı adam. helal olsun. umarım hep böyle oynar.

o omuzla ronaldoyu hallaç pamuğu gıbı attı ya resmen orgazm oldum

danny iyyi oynadi iyi piyasaa yapti

ambramat da yapaydi belki sezon sonu yutururduk bir takima

Dun aksama kadar Semihin yanina kaliteli bir yabanci transferi dusunurken simdi Danynin yanina bir yerli dusunuyoruz. Durumumuz hic iyi degil.

O yüzden bizden uzun süreli,istkrarlı bir başarı olmaz.

Bir oyuncuyu maçtan maça olumlu olumsuz şekilden şekile sokyoruz.

bir futbolcunun belirli bir fizksel, teknik ve mental özellikleri olduğunu hala kavrayamadık.Bunlar sabittir.

Danyde Semihte Galatasary için yetersizdir.

Bu düşünceyi hiçbir maç değiştirmez.

Bir stoper bu kadar kritik hamlelerle karşı karşıya kalıyorsa o stoperde sorun var demektir.

Çoğu pozisyonda girmemesi gerekirken hep tek hamleli hareketler yapıyor.Riskkli hareketler yapıyor.

Soruyorum hani biz daha çok topla oynadıkya gerçekten öyle,ilk yaprı özellikle neden madridli oyuncular çok fazla kritik hamlaler yapmadılar.Mesela öve öve bitiremediğimiz varane.

Mesela bir pozisyonda öndeydi geriye düştü yıkılacaktı ki madritli oyuncunun dengesi kayboldu topu aldı.Ama o topu normalde kaybedebilirdide ve drik kaleciyle karşı karşıya kalınırdı.Ve böyle çok pozisyon var.

Çok fazla kritik haöleler yapması onun iyi olduğu anlamına gelmez.

O yüzden bizden uzun süreli,istkrarlı bir başarı olmaz.

Bir oyuncuyu maçtan maça olumlu olumsuz şekilden şekile sokyoruz.

bir futbolcunun belirli bir fizksel, teknik ve mental özellikleri olduğunu hala kavrayamadık.Bunlar sabittir.

Danyde Semihte Galatasary için yetersizdir.

Bu düşünceyi hiçbir maç değiştirmez.

Bir stoper bu kadar kritik hamlelerle karşı karşıya kalıyorsa o stoperde sorun var demektir.

Çoğu pozisyonda girmemesi gerekirken hep tek hamleli hareketler yapıyor.Riskkli hareketler yapıyor.

Soruyorum hani biz daha çok topla oynadıkya gerçekten öyle,ilk yaprı özellikle neden madridli oyuncular çok fazla kritik hamlaler yapmadılar.Mesela öve öve bitiremediğimiz varane.

Mesela bir pozisyonda öndeydi geriye düştü yıkılacaktı ki madritli oyuncunun dengesi kayboldu topu aldı.Ama o topu normalde kaybedebilirdide ve drik kaleciyle karşı karşıya kalınırdı.Ve böyle çok pozisyon var.

Çok fazla kritik haöleler yapması onun iyi olduğu anlamına gelmez.

Gecenlerde bir konuda yazmistim..

Dany = iyi supurucu

Semih = iyi kesici

Ama bunlari yonlendirecek bir lidere ihtiyac var defansta. Yani bu takimda yeri gelir ikiside oynar, ama birlikte oynayamaz. Bir Popescu sart.

Açık konuşmak gerekirse ilk alındığında neden alındı bu herif demiştim ama dany yanılttı beni.Türkiyedeki en iyi yabancı stoperi küşkusuz dany..

Semih'ten kurtarıp Serdar ya da Ömer'i yanına koyduk mu net olarak efsane bi oyuncu olur inanılmaz adam ya gördükçe yazasım geliyo:ayatollah::ayatollah:

Semih'ten kurtarıp Serdar ya da Ömer'i yanına koyduk mu net olarak efsane bi oyuncu olur inanılmaz adam ya gördükçe yazasım geliyo:ayatollah::ayatollah:

semih ten kurtarmak ha.gören de semih küneke spora karşı hatalı oynadı sanır.

semih 2.ligden gelip ki orda bile doğru düzgün oynamadı..bizde şampiyonluk yaşadı ve şampiyonlar lgiinde çeyrek final oynadı...semihin üzerine titremek lazım,değersiz eşya gibi çöpe atmak değil.

:005:

semih 2.ligden gelip ki orda bile doğru düzgün oynamadı..bizde şampiyonluk yaşadı ve şampiyonlar lgiinde çeyrek final oynadı...semihin üzerine titremek lazım,değersiz eşya gibi çöpe atmak değil.

:005::005:

semih hata yapti ve daha da yapacak. ama cok macda da iyi oynadi ve gecen sene sampion takimin en iyi oyuncularindan birisiydi. yasi daha ne ki kesip atiyor millet anlamiyorum :SS: daha psimesi gerekir evt ama 2-3 sene sonra üstünde duruldugu zaman dünyanin belki sayili stoperlerinden olma ihtimali var semihin terry gibi mesela

Abi bırakın artık bu duygusallığı ya yıllardır Aydın'ın üstüne titredikte noldu?Ya adam geçen sene yanında ujfa var diye rahattı her hatasını kapattı çünkü ujfa ama bu sene bakın Semih'in haline neler yapıyo?Dany neler yapıyo?Riera'nın bütün açıklarını kapatıyo,Semih'in bütün hatalarını kapatıyo,Eboue'ye yardım ediyo,tam beceremese bile oyun kurmak için bile ''çabalıyo''Adam dünyanın en iyisini bile tuttu ya dün gece bırakın artık antepten geldi ayaklarını gördük işte sezon başından beri herşeyi..

Geri
Üst Alt