Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Ciddi bir istikrar sorunu var. Bazen öyle oynuyor ki, sanırsın dünyanın en iyi stoperi. Örneğin Madrid ve M.United ilk maçında resmen dünya starlarına karşı meydan okudu. Bazen de öyle abuk subuk hareketler yapıyor ki, amatör futbolcular bile yapmaz.

Bazı maçlarda Vincent Kompany gibi bazı maçlarda Baki Mercimek gibi.

Arasını tuttursa ve istikrarlı olsa 10 numara stoper olacak ama umudum yok bu konuda.

Dany gibi bir stoper için yabancı kontenjanı harcamak lüks. Ligde yabancı stoper oynatacaksak bu kesinlikle Dany olmamalı.

Son maçta çok beddua ettim kusura bakma ama Antep maçında umarım Semih-Gökhan ikilisini izleriz yedek kalma zamanın geldi.

Ya ne değişik adam.Dünya'da cidden en hızlı,en sağlam stoperlerden biri ama bir çuval inciri berbat edebiliyor.Elazığ maçında üzdü beni seviyorum ben bu adamı

Bir türlü isinamadim. tamam cok cabuk cevik kolay kolay savunmada kafa toplarini kayip etmiyor ama bir túrlú oyun kurdugunu görmedim birde toplara müdahale yaptiginda topu yönlendirmekte sifir (büyük takim stopperleri artilarini burdan cikaririr)

Iyi oyuncu ama Semih varken Dany dogru isim olarak görmüyorum.. eh sonra yabanci kontenjani derken..felan filan.. bilemiyorum.... diyemiyorum ama ilk tercihim degil (ama baska isim de yok simdilik :o)

hep dedigim gibi, iyi bir yedek ancak olur. Hizli, ama cok cok yanlis yerlerde duruyor, hele hava hakiyemeti berbat ötesi, ancak hizli rakiplere karsi iyi is cikarir, Real Madrid gibi, ama aniden kontra yiyince biz de ayvayi yiyoruz dany le.

Kontenjan için çok lüks ..

Kulübe için ideal.

Ilk geldiginde de demistim, simdi de diyorum. Yetersiz, su acidan: Pos bilgisi hala cok kötü, ama ikili mücadeleleri cok iyi. Bilmiyorum neden, ama ben Dany'yi cok sevdim ya :)) Cok rahat ve cool :b5:

Muslera'nın hatasını araman mantıksız olmuş..Dün özellikle ilk yarı Dany de bir sıkıntı olduğu belliydi... O pozisyon dışında 2 pozisyon daha inanılmaz hatalar yaptı...Dünün suçlusu Dany'dir başka suçlu aramak yanlış bence... AYrıca Gökhan Zan resmen kaçak dövüşüyor hatalar yapsa da her pozisyonda nerdeyse Dany vardı...

dany her topa sazan gibi atladigi için gökhan zan öyle görünüyor olabilir.:D

Çok ters bir oyuncu iyi yada kötü diyemiyorum.

Pozisyon bilgisi çok kötü hep yanlış yerde ve kendi adamı olmayan adamlara basıp arka tarafı aniden boşaltıyor ama çok hızlı ve çok güçlü hep kritik hamleler yapıyor.

Pozisyon bilgisi olsaydı avrupanın en iyilerinden olabilirdi ama şu haliyle imkansız yinede kalması gerektiğini düşünüyorum.

Cok kademe ve zamanlama hatası ediyor.Danny bir stoperden ziyade bekte veya ön libero'da sanki daha basarılı olur gibime geliyor.

Adam bi ilk yarı kötü oynadı sattınız adamı :lol:

antepten geldiği için sevemedik.

tank gibi ağır kafa toplarında kötü olan lucas neill e taptık. o avrupadan geldi birde karizması olunca işte..

Beklentilerime göre Dany'den memnunum diyebilirim. Kusursuz stoper bulmak çok zor zaten.

Belki önümüzdeki sene daha uyumlu olabilir. Yaz dönemindeki transferlere bağlı.

dannynin kafasina :uyy: belki rahatlar bazilari burda ,adami ne bir macla göklere cikartin nede bir mac ile yerlere vurun.:yenieek:

Geri
Üst Alt