Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Valla ne bileyim adama övgü yağdıran yağdırana, Fransa'nın en iyi stoperi diyip duruyorlar ama izlemediğim için pek bişey diyemiyorum..Ha ama şu var, Barcelona'nın bile 4'lük olduğu bir ortamda Lille niye Bayern'den 6 gol yedi diye de kızamıyorum :D

evt oda dogru ama barcanin savunmasi iyi degil malesef. en azindan bu macda bu barren mi ne hikmetse barcada oynaya bilecek defans oyuncusu degildi.

evt oda dogru ama barcanin savunmasi iyi degil malesef. en azindan bu macda bu barren mi ne hikmetse barcada oynaya bilecek defans oyuncusu degildi.

abi sen yapma bari. defans 1 oyuncudan oluşmuyorki. bizde popesculu bülentli chelseden 5 yedik sahamizda hemde.:D

abi sen yapma bari. defans 1 oyuncudan oluşmuyorki. bizde popesculu bülentli chelseden 5 yedik sahamizda hemde.:D

iyide bayern gibi takima karsisindan toy stoper ile cikarsan olacagi bu. baren diye oyuncuyu bilmiyordum ben bu macdan önce . nerden ciktiysa artik bu cocuk :SS: tüm golerde hemen hemen o hataliydi.

Edit: gece gece chelsea macini hatirlatigin icin sagol :(

iyide bayern gibi takima karsisindan toy stoper ile cikarsan olacagi bu. baren diye oyuncuyu bilmiyordum ben bu macdan önce . nerden ciktiysa artik bu cocuk :SS: tüm golerde hemen hemen o hataliydi.

yok onu demiyorum abi üstte chedjou için demişsin. bayernden 6 yemişler diye onun için söyledim.:yenieek:

özür dilerim bu arada maçi hatirlattim üzdüm seni:sad007:

Hocam hakkaten bilmiyormuşsun adamın adı Bartra :)

yok onu demiyorum abi üstte chedjou için demişsin. bayernden 6 yemişler diye onun için söyledim.:yenieek:

özür dilerim bu arada maçi hatirlattim üzdüm seni:sad007:

evt tamam sorun degil ama chelsea maci cok tuhaf macdi. 90 dk biz oynadik adamlar bizi konter ile darma dagan ettiler resmen. bayern-lille maci ise öyle degildi. lille kapandi bayern vurdu. orda defans oyunculari savunmasini yapmaliydi bence. hadi yenilirsin ama 6 tane :SS:

evt tamam sorun degil ama chelsea maci cok tuhaf macdi. 90 dk biz oynadik adamlar bizi konter ile darma dagan ettiler resmen. bayern-lille maci ise öyle degildi. lille kapandi bayern vurdu. orda defans oyunculari savunmasini yapmaliydi bence. hadi yenilirsin ama 6 tane :SS:

bayern 1-2 attiktan sonra onlar açilmiştir abi. hep kapanmamişlardir:D açildiktan sonra öpüyor bu adamlar işte. çok övülen varane ramoslu defansin ne hale geldigini gördün.:yenieek:

bayern 1-2 attiktan sonra onlar açilmiştir abi. hep kapanmamişlardir:D açildiktan sonra öpüyor bu adamlar işte. çok övülen varane ramoslu defansin ne hale geldigini gördün.:yenieek:

oyuncularin günlük perfomansina da bakiyor aslinda . her neyse. bir ara lille maci bizim macimiz ile ayni saate denk gelmese bakayim tv den. chedjou neymis nasil birisiymis. fransa liginden nefret ederim aslinda ya neyse :D

Yok bende zaten Toure'yi istemem ama bence Terry her türlü iş yapar bizde..Bu sezon zaten çok oynamadı Terry, o yüzden Chelsea'nin savunma problemlerini Terry üzerinden yorumlamak yanlış olur..Ha keşke Vidic'i alabilsek fakat onu da almak bence şu aşamada biraz hayal gibi..Mesela Chedjou'yu da izlemediğim için bir fikrim yok, genel anlamda olumlu yorumlar var onun hakkında..Umarım o bölgeye hepimizi tatmin edebilecek sağlam birini alırız.

Chealsede 2011den beri Terry high line defence icin ağir olduğu icin elestiriliyor. Terry hic bir zaman pacey bir savunmaci olmadi, fakat daha önceler yeterince cabuktu, son yillarda bu cabukluğu da kaybetmesi nedeniyle istemiyorum. Chedjounun tek zayif noktasi, hava toplari. fakat O konuda da fena sayilmaz. Unitedin Vidici satabileceği bir cok kez konusuldu. O kadar hayal olarak bakmiyorum.Olabiritesi var bence. Bende katiliyorum, umarim savunmaya seviye atlatacak seviyede birisi gelir.

Lescott gelir Dany de kalır, seneye Dany gider kontenjan düştüğünde... Dany subap olarak kalır bu sene. Cunku A.Demir, S.Taşçı, S.Aziz vb yerli stopere guvenip guvenemeyeceğini bilemezsin, Dany bir yıl daha kalır.

Hem Lescott havadan iyi, Dany ve Semih yerden(hız)

Chealsede 2011den beri Terry high line defence icin ağir olduğu icin elestiriliyor. Terry hic bir zaman pacey bir savunmaci olmadi, fakat daha önceler yeterince cabuktu, son yillarda bu cabukluğu da kaybetmesi nedeniyle istemiyorum. Chedjounun tek zayif noktasi, hava toplari. fakat O konuda da fena sayilmaz. Unitedin Vidici satabileceği bir cok kez konusuldu. O kadar hayal olarak bakmiyorum.Olabiritesi var bence. Bende katiliyorum, umarim savunmaya seviye atlatacak seviyede birisi gelir.

C.Zapata iyi olur hem hızlı hem havadan iyi ama pozisyon bilgisi zayıf sayılsa da Dany'nin 1 gömlek iyisi. Ama Milan bırakmaz opsiyonu kullanır herhalde.

CL de oynadı o kadar iyi maçlar çıkardı acaba 3 4 milyon euro veren olurmu :/

C.Zapata iyi olur hem hızlı hem havadan iyi ama pozisyon bilgisi zayıf sayılsa da Dany'nin 1 gömlek iyisi. Ama Milan bırakmaz opsiyonu kullanır herhalde.

Zapata, cabuk ve teknik bir oyuncu. Havadan cok iyi. Pozisyon almasi da iyi fakat lider bir oyuncu degil. Oyunu okumada da iyi bir stoper. Fakat lider olmamasi büyük sorun.Bize lider, etrafindakileri oynatacak, savunmayi organize edecek birisi lazim. Milan defasi lider eksikliği nedeniyle elestiriliyor zaten. Mexes ağir ve oyunu okumada yetersiz, üstelik etrafindaki oyunculari oynatacak bir isim degil.

Zapatanin 6 milyon euro civari opsiyonu var. Birakmazlar. Onlarda Zapatanin yanina cabuk ve lider bir stoper ariyorlar. Mangala ve Dede gibi isimlerle ilgileniyorlardi.

Bence fazla iyi degildi.

dün dany'i eleştiren vardı ciddi. nasıl izliyoruz maçları beyleeeeeeeeer

Dağılın !

BIU6xBmCIAE-vPG.jpg:large

çok zayıf çıkmış bu fotoğrafda dhalsım sıtayla :D

Geri
Üst Alt