- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu
tek özelligi hiz olan son derece vasat bir stoper
diger tüm özellikler 0
tek özelligi hiz olan son derece vasat bir stoper
diger tüm özellikler 0
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dany bence maç seçiyor.Real Madrid maçındaki Dany gibi bi stoper başka hiçbir takımda görmedim.Adam o maç Ramos,Silva,Luiz'den falan iyi oynadı:ayatollah:
hazirlik macindan stoper degerlendirmemek en iyisi yani bunu da soyletmeyin artik
Bir sezon boyunca izledik. Asıl Chedjou'yu eleştirmek yanlış olur. Galatasaray'da oynayacak kapasitede değil Dany, bu demek değil ki iyi maçı olmayacak. Anamızın ligi için yeterli çok iyi oynadığı bir maçı bir anlık hatası ile mahvediyor.
ligde dikkat edersen hep anlamsiz kolay gorulen maclarda hata yapmistir elazig gibi. reale karsi muthis oynamis adamdan bahsediyoruz, gidip malagayla temmuzda oynanan macla degerlendirmeyin adami. stoperlik mental bir olaydir hazirlik maciyla olculmez
Diyoruz ya ne kadar iyi oynarsa oynasın çok basit hata yapmaya ve takımı yakmaya müsait. Dany'nin bir özelliği hata yaptıktan sonra o hatasında kalmıyor maçın geri kalan kısmında iyi oynayabiliyor. Ciddi devamsızlık var kendisinde, bize çok daha iyisi lazım. Üst düzey pozisyon bilgisine sahip bir stoper şart ama malum Türk oyuncular içinde aradığımız kalitede stoper olmadığı için bu sezonluk böyle yetineceğiz (yabancı sınırı). Bu saatten sonra bize destek vermek düşer. Yeterki takımda en ufak artısı olmayanlar oynamasın.
pozisyon bilgisinde falan sikinti yok. semih daha beter o konuda. dany stoper olmak icin tum ozelliklere haiz bir oyuncu, antepte oynadigindan 3 milyona aldik ama fransadan bu tarz adam aldinmi 7den basliyo fiyati. dany gayet iyi catacak baska yer bulunuz
dany hataları olsada bence savunmamızdaki en iyi adam chedjou dahil
Demek istiyorsunki Afrikali stoperler genel anlamda pozisyon bilgisi üst düzey ve taktik bilgisi olan stoperler oluyor ? Dany'nin an itibari ile Semih'ten iyi oldugu bir gercek ama Semih kendini gelistirmeye daha müsait Dany bundan cok daha iyisini yapacagini düsünmüyorum. Dany ve Semih gecen sezon birbirini hata ile tamamlayan iki stoperimizdi. Neden Ujfalusi ve Semih, Dany ve Semih ikilisinden daha basarili oldu soruyorum ?