Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

tek özelligi hiz olan son derece vasat bir stoper

diger tüm özellikler 0

Galatasarayın yabancı kontenjanını işgal eden ,futbol bilgisi sıfır ,ortalama bir afrikalı atletik özelliklerine sahip vasat anadolu takım topcusu !!!

hazirlik macindan stoper degerlendirmemek en iyisi yani bunu da soyletmeyin artik

Bir sezon boyunca izledik. Asıl Chedjou'yu eleştirmek yanlış olur. Galatasaray'da oynayacak kapasitede değil Dany, bu demek değil ki iyi maçı olmayacak. Anamızın ligi için yeterli çok iyi oynadığı bir maçı bir anlık hatası ile mahvediyor.

Cevap: Re: #13 Dany Achille Nounkeu

Bir sezon boyunca izledik. Asıl Chedjou'yu eleştirmek yanlış olur. Galatasaray'da oynayacak kapasitede değil Dany, bu demek değil ki iyi maçı olmayacak. Anamızın ligi için yeterli çok iyi oynadığı bir maçı bir anlık hatası ile mahvediyor.

ligde dikkat edersen hep anlamsiz kolay gorulen maclarda hata yapmistir elazig gibi. reale karsi muthis oynamis adamdan bahsediyoruz, gidip malagayla temmuzda oynanan macla degerlendirmeyin adami. stoperlik mental bir olaydir hazirlik maciyla olculmez

Daha iyisini alıyorsak yollayalım. Ama şu durumda ''gitsin'' demek intihar.

bugün bence iyi oynadı fakat top sektiğinde hep öne atlıyor o yüzden top sekiyor ya da bir şekilde rakibe geçiyor ama çok hızlı ve akıllı(tabi risklerde almasa) şu kesinki chedjo'dan daha fazla güven veriyor kesinlikle kalması lazım

ligde dikkat edersen hep anlamsiz kolay gorulen maclarda hata yapmistir elazig gibi. reale karsi muthis oynamis adamdan bahsediyoruz, gidip malagayla temmuzda oynanan macla degerlendirmeyin adami. stoperlik mental bir olaydir hazirlik maciyla olculmez

Diyoruz ya ne kadar iyi oynarsa oynasın çok basit hata yapmaya ve takımı yakmaya müsait. Dany'nin bir özelliği hata yaptıktan sonra o hatasında kalmıyor maçın geri kalan kısmında iyi oynayabiliyor. Ciddi devamsızlık var kendisinde, bize çok daha iyisi lazım. Üst düzey pozisyon bilgisine sahip bir stoper şart ama malum Türk oyuncular içinde aradığımız kalitede stoper olmadığı için bu sezonluk böyle yetineceğiz (yabancı sınırı). Bu saatten sonra bize destek vermek düşer. Yeterki takımda en ufak artısı olmayanlar oynamasın.

Diyoruz ya ne kadar iyi oynarsa oynasın çok basit hata yapmaya ve takımı yakmaya müsait. Dany'nin bir özelliği hata yaptıktan sonra o hatasında kalmıyor maçın geri kalan kısmında iyi oynayabiliyor. Ciddi devamsızlık var kendisinde, bize çok daha iyisi lazım. Üst düzey pozisyon bilgisine sahip bir stoper şart ama malum Türk oyuncular içinde aradığımız kalitede stoper olmadığı için bu sezonluk böyle yetineceğiz (yabancı sınırı). Bu saatten sonra bize destek vermek düşer. Yeterki takımda en ufak artısı olmayanlar oynamasın.

pozisyon bilgisinde falan sikinti yok. semih daha beter o konuda. dany stoper olmak icin tum ozelliklere haiz bir oyuncu, antepte oynadigindan 3 milyona aldik ama fransadan bu tarz adam aldinmi 7den basliyo fiyati. dany gayet iyi catacak baska yer bulunuz

Topa atlamaktan vaz geçse süper stoper. Atıl kurt tavırlarından vaz geç lütfen.

adam adam DANY

yanlis ellerde buyuse muhtemelen intihar komandosu falan olurdu

Dany artık can alıcı hatalardan arınması lazım.90 dakika iyi oynasa da pimi çekilmiş bomba gibi yerinde duramayarak olmadık hatalar yapıyor.Biraz daha sakin oynasa zaten kaliteli kumaşını herkese göstermiş olacak...

Bu sene Türkiye de 4.senesi olacak. 5. seneden sonra mı Türk oluyordu? 5.sene başlarken mi?

pozisyon bilgisinde falan sikinti yok. semih daha beter o konuda. dany stoper olmak icin tum ozelliklere haiz bir oyuncu, antepte oynadigindan 3 milyona aldik ama fransadan bu tarz adam aldinmi 7den basliyo fiyati. dany gayet iyi catacak baska yer bulunuz

Demek istiyorsunki Afrikali stoperler genel anlamda pozisyon bilgisi üst düzey ve taktik bilgisi olan stoperler oluyor ? Dany'nin an itibari ile Semih'ten iyi oldugu bir gercek ama Semih kendini gelistirmeye daha müsait Dany bundan cok daha iyisini yapacagini düsünmüyorum. Dany ve Semih gecen sezon birbirini hata ile tamamlayan iki stoperimizdi. Neden Ujfalusi ve Semih, Dany ve Semih ikilisinden daha basarili oldu soruyorum ?

dany hataları olsada bence savunmamızdaki en iyi adam chedjou dahil

Demek istiyorsunki Afrikali stoperler genel anlamda pozisyon bilgisi üst düzey ve taktik bilgisi olan stoperler oluyor ? Dany'nin an itibari ile Semih'ten iyi oldugu bir gercek ama Semih kendini gelistirmeye daha müsait Dany bundan cok daha iyisini yapacagini düsünmüyorum. Dany ve Semih gecen sezon birbirini hata ile tamamlayan iki stoperimizdi. Neden Ujfalusi ve Semih, Dany ve Semih ikilisinden daha basarili oldu soruyorum ?

yoo oyle bisey demedim

Anlamıyorum. Ben beğeniyorum bu adamı. Tamam hata yapıyor bazen ancak aksini yaptıkları takımı kurtardıkları bir o kadar hatta daha fazla. Onları unutarak yazmayın lütfen. bunu şu açıdan diyorum çoğu stoper zaten hata yapar. Bomba olması bölgesinden kaynaklı. Bizim bloklar arasındaki mesafenin de bolluğu buna sebep. Melo olduğunda Selçuk defansa yardım ettiğinde Dany çok daha iyi etkili oluyor. Güçlü hızlı bir stoper.

Geri
Üst Alt