Cevap: Re: #13 Dany Achille Nounkeu

En iyi stoperimiz oldugu icin öyle ama ben Chedjou'nun Dany'den cok üstün bir performans sergilemesini bekliyorum. Semih'in daha cok kat edecegi yol var stoper dedigin bu kadar ciliz olmamali adam güclenmeli. Ama ben yinede su an icin Gökhan'i ne kadar begenmesemde Zan-Chedjou ikilisini denemeliyiz diyorum. Dany ve Chedjou ikilisi konsantrasyon kaybi yasar bu pahaliya patlayabilir ve zaten yabanci siniri yüzünden pek mümkün degil.

Bunu bende bekliyorum açıkcası yani Chedjou daha iyi olmalı ancak zaman lazım biraz da.

o schalkeye yedigimiz golde en az dany kadar meloda hatali ama onu gormuyonuz tabi melo daha hosunuza gidiyo

manu macini hic konusmayalim herif van persieyi kitledi o mac

Ama Manu macinda 1-0 yenildik ve golü o yedirdi bunu görmezden gelme lütfen Melo orada topu Dany'e birakti zaten kontraya yakalandigimiz bir pozisyondu Dany topu kontrol etmek istedi topu ayaginda acti ve topu kaybettik. Halbuki orada hic riski girmeyip topun uzaklastirmasini Melo'ya birakarak Melo'nun kademesine girecekti.

Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Oyuncular hata yapar ama kalite diye bir gerçek var ki bu Dany'de yok malesef. Bi kere stoper dediğin adamda hava hakimiyeti olacak.

Ama Manu macinda 1-0 yenildik ve golü o yedirdi bunu görmezden gelme lütfen Melo orada topu Dany'e birakti zaten kontraya yakalandigimiz bir pozisyondu Dany topu kontrol etmek istedi topu ayaginda acti ve topu kaybettik. Halbuki orada hic riski girmeyip topun uzaklastirmasini Melo'ya birakarak Melo'nun kademesine girecekti.

melo geri bile kosmadi adami jones 30m lik depar atti o sigir gibi bakti

neyse onemli degil ya ikiside hatali olabilir

conclusion: dany galatasaray seviyesinde bir topcu degil demek gulunesi bir hadise

Yabancı sorunu olmasa bu takımın ikilisi danny chedjou olur. Alıştıklarındada en kral forvetlerle kafa kafaya oynarlar.

Fiziksel yetenekleri teknikleri her forvetle boy ölçüşebilir ama kademe konusunda iyi değiller ve yan toplarda zayıflar.

Bu açıklarını kapattıklarında sayılı defans oyucuları arasına girerler. Zaten bu özellikleride olsa bizde değil Manuda chealsea de falan oynuyor olurlardı.

melo geri bile kosmadi adami jones 30m lik depar atti o sigir gibi bakti

neyse onemli degil ya ikiside hatali olabilir

conclusion: dany galatasaray seviyesinde bir topcu degil demek gulunesi bir hadise

Gülünesi bir hadise degil aci bir gercek bize cok daha iyileri lazim. Galatasaray'in stoperi Avrupa'da ilk 10 takim arasina girmek istiyorsak Dünya'nin önde gelen ülkelerin banko milli takiminda oynayacak seviyede biri olmali.

Saçma sapan bir adam.

İyisin hoşsun ama bi Cannavarosun bi Baki Mercimek

hep diyordum bunda is yok, hiz var baska bisey yok, ne kafaya ziplayabiliyor (rekor kirdik gecen sezon kafa gol yemekten) ne pozisyon tutmasi biliyor... hizi da olmasa 2 lig wacker burghausen da yedek di

Dany iyidir iyi düzelir yakında merak etmeyin.

Golde ki asisti de efsaneydi :cool:

Dany stoper haric her sey olabilir

I43neKl.jpg

Ben kanatta düşünüyorum valla :D

Bir 4 yılı var ben böyle atak görmedim.Keita'dan sonra topu öyle sürüp asist yapan kanat oyuncusu görmedim.:o

E zaten Danny'in özelliği hızlı ve teknik oluşu ondan o bölgede denenirse defanstan daha iyi bile olabilir şaka yapmıyorum.

Hız - var

Güç - var

Soğukkanlılık - ziyadesiyle var :p

Kademe bilgisi - yok

Pozisyon bilgisi - yok

Önsezi - yok

uyum - yok

hava hakimiyeti - yok

Savunma Liderliği - yok

Cok enteresan bi adam,teke tek Messi gelse gecemez ama pozisyon bilgisi yok nerede duracagini bilmiyor.

dun yedigimiz gollerde payi buyuk.

Pozisyon bilgisi yukselse dunya capinda stoper olur.

Geri
Üst Alt