Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Cok enteresan bi adam,teke tek Messi gelse gecemez ama pozisyon bilgisi yok nerede duracagini bilmiyor.

dun yedigimiz gollerde payi buyuk.

Pozisyon bilgisi yukselse dunya capinda stoper olur.

Belirli bir zaman sonra okadar iyi oynuyorki , Sacmalamaya basliyor agh onu yapmasa varya dedigin gibi kimse gecemez .

İlk yarı çok iyi oynadı bayağı top kesti ama ikinci yarı kötüydü..

malaga maçında kırmızı kart gördüğü için süper kupa maçında cezalı oldugu için oynayamayacak

hava toplarında büyük eksisi var. dünkü maçta da öyleydi,yediğimiz kafa golünde top yanından geçti birşey yapamadı reis

İçimizdeki kuşlar takımı kötülemeye, moral bozmaya başlamış gene. La bir durun ligler başlasın, melo selcuk hamit ortasahası defansa yardım ettiği sürece kolay gol yemeyiz.

Eskiden güvenirdim ama artık yeter yabancı sınırı varken 2 yabancı stoper var.Dany en azından kiralanabilir.

Valla yine beni taşlayacaklar ama Danny yi önlibero deneyebilirmiydi acaba Fatih terim .

Adam çok hızlı kesmesi çok iyi ayaklarınada hakim oyun kurabiliyor.

Hikmet karaman mıydı eski teknik direktörü ön liberoda oynayabiliyor demişdi sanırım.

Ben o bölgede denense çok iyi işler yapabileceğini düşünüyorum aslında.

Geçen sene keşke bir kaç maçda deneyipde görseydik neler yapabiliyor.

Meloya 30m euro bayılmamıza gerek bile kalmayabilirdi belkide.

NOT=> melodan iyidir gibi birşey söylemiyorum . sadece görebilseydik belki çok iyi işler yapardı 30m da kasamızda kalırdı diyorum .

sadece hizi olan dümdüz stoper, geri kalan hicbir özellige sahip degil

Kalırsa kupada sağ bek deneyelim kendisini.Hep merak etmişimdir orada nasıl oynayacağını.

Malaga macinin 23.40 dakikasinda Dany Eboue'ye dogru gelen hava topunu karsilamak icin yerini birakiyor hava topuna cikmaya calisiyor ve Eboue bu pozisyon sonrasi Dany'e tepki gösteriyor "görmüyormusun benim hava topuna ciktigimi yerini terk etme" dercesine. Iste bu Dany'nin en büyük hatasi bunu ögrenemedi gitti. Bu hatasindan dolayi gol yedirdigi oluyor Dany'nin. GSTV Malaga macinin tekrarini gösteriyor o yüzden belirtmek istedim.

Kalırsa kupada sağ bek deneyelim kendisini.Hep merak etmişimdir orada nasıl oynayacağını.

Kamerun milli takiminda iki defa izledim sag bek bölgesinde defansif anlamda siritmiyor ama ofansif anlamda pek olumlu oynamiyor (cok basite kaciyor ve yeterince destek vermiyor takim atak halindeyken).

Malaga macinin 23.40 dakikasinda Dany Eboue'ye dogru gelen hava topunu karsilamak icin yerini birakiyor hava topuna cikmaya calisiyor ve Eboue bu pozisyon sonrasi Dany'e tepki gösteriyor "görmüyormusun benim hava topuna ciktigimi yerini terk etme" dercesine. Iste bu Dany'nin en büyük hatasi bunu ögrenemedi gitti. Bu hatasindan dolayi gol yedirdigi oluyor Dany'nin. GSTV Malaga macinin tekrarini gösteriyor o yüzden belirtmek istedim.

schalke maçındada melonun topuna atladı o top da golü yedik ,oyun görüşünü,pozisyon bilgisini falan geliştirmesi lazım

Büyük maçlarda hatalarını en aza indirdiğini biliyoruz bence gereksiz yere kötüleniyor.Bizim taraftarımızda tam bir transfer hastalığı var yılda 8 oyuncu gönderip 8 oyuncu alırsak batarız. 2 veya 3 tamam hatta 4 olsun anasını satıyım ama bazı arkadaşlar var ki takımın yarısını silip 10 tane oyuncu almamızı istiyorlar böyle bi şey yok arkadaşlar.2000-2010 arası dönemi hepimiz biliyoruz.Ulan İnamoto diye bi adam geçti bu takımdan özellikle 2003 teki bomba transferlerimiz alayı fos çıktı.O yüzden istikrar çok önemlidir ve Dany bence bu sene Chedjou'yu tribüne göndermek için elinden ne geliyorsa yapacaktır dünkü hücum bindirmesi de bunun göstergesidir.

schalke maçındada melonun topuna atladı o top da golü yedik ,oyun görüşünü,pozisyon bilgisini falan geliştirmesi lazım

Diger maclarda da Semih ile birlikte ayni (hava) topa cikiyorlar. Dany 1'e 1'de etkili, hizli, güclü ve top calmayi cok iyi beceriyor ama bunlari yapamiyor iste. Bir anlik konsantrasyon kaybi mi desek ne desek bilmiyorum.

[FONT=Verdana, sans-serif]Dany seviyorum seni be adamım. Sakinliğin, hızlı olman, çevikliğin çok iyi. Stoperde ilk toplara Dany ikinci toplarda yani seken topları Dany'i tamamlayacak bir adam ile daha iyi ikili olur.Dany-Zan veya Ujfa gibi. Yine başlamış forumdakiler adamın solunda Hakan, sağında hazır olmayan Chedjou vardı orta sahada olmayan bir Melo. Dany iyi bir yedektir Semih veya Chedjou'nun sakatlık, ceza vs durumunda görevini aslanlar gibi yapacaktır.[/FONT]:ayatollah:

Geri
Üst Alt