Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Valla sürekli yapıyor böyle kazmalıklar, geldiğinden beri dile getiriyorduk ama millet pek görmek istemiyordu; ki peşinden giden kitle de artık bu adamdan bişey olmayacağını anlamıştır :D

İlk golü görüm sadece , rezalet resmen

Ynt: #13 Dany Achille Nounkeu

Belkide forumda en çok savunanlardanım ama beni bile sinir ettin Dany.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

arkadas sen virus gibisin yanindakilere de bulastiriyorsun sapsalligini :D

10 üzerinden

hava topları 2

top çalma 6

hız 8

oyun zekası 4

topu oyuna sokma 3

Bu adamdaki güven Messide yok utanmasa 3-5 kişiyi çalımlayıp gol atmaya kalkacak kesinlikle bize göre oyuncu değil Servet Çetini özledim adam ağırdı fln ama en azından Ayıboğan gibiydi :D

Dany 3 hazırlık maçında 2 penaltı,2 kırmızı kart,1 kendi kalesine gol hadi işin gücün rast gelsin:asd:

Geçen sene böyle değildi bu adam. Hayır ne oldu anlamıyorum. Hocada hala inatla üstünde duruyor çek kulağını otursun 2 maç kenarda bak neler yapacak sonra. Bi stoper havadan gelen topa niye kafa vurmaya çalışmaz :SS:

İlla milletin gözüne sokacak hatalar yapmalıymış Dany, ne olduğunu herkes görebildi sonunda.Biz bu adam leş gibi defans tek özelliği hızlı olması dediğimizde Antepten değil de Fransadan gelmiş olsa ağzınızın suyu akardı diyen tipler ortalıkta yok tabii ki:)

İlla milletin gözüne sokacak hatalar yapmalıymış Dany, ne olduğunu herkes görebildi sonunda.Biz bu adam leş gibi defans tek özelliği hızlı olması dediğimizde Antepten değil de Fransadan gelmiş olsa ağzınızın suyu akardı diyen tipler ortalıkta yok tabii ki:)

ben bunu zaten hiç anlamamiştim. bir herif iyiyse iyidir. nerden geldigi önemli degil.:yenieek:

sadece topa bakiyor. top kendi kendine gol olmaz. defans oyuncularina bunu ögreteceksin önce.

Stoper oyuncusu pozisyonunu en son kaybedecek oyuncudur futbolda. Stoper yerini korumali ki takim savunmada acik vermesin. Bizim Dany ne yapiyor ? Sürekli bosa cikarak pozisyonunu kaybediyor ve savunmamiz delik desik oluyor.

Stoper oyuncusu pozisyonunu en son kaybedecek oyuncudur futbolda. Stoper yerini korumali ki takim savunmada acik vermesin. Bizim Dany ne yapiyor ? Sürekli bosa cikarak pozisyonunu kaybediyor ve savunmamiz delik desik oluyor.

musleranin lig tvde sözleri aklima geliyor. senin yüzünden rahat olamiyorum demişti. yanindakiler napsin.:D

kapının önüne koyun şunu ya

terim yine yapmış bi kötü transfer

Geri
Üst Alt