Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

kadro dışı kalsan Kolarov transferedilmişcesine mutlu olurum

Tekme tokat gondersin biri sunu. Allah rizasi icin rica ediyorum!!!!!!

3 Asistle oynadı bu maç.Beyenirdim gecen sene ama bu sene çok savruk oynuyor.Semih şart defansa.

Yedekde Bekleyince Usanmayacak Türk Stoper Varmı

Bunun Ömrü Bitmiş

Ne bekliyordunuz ki el bombası adam zaten. Ne yapsa şaşırmam

Tapatalk ile gönderildi

dany yeni sezonu göremicek hem yaptıgı hatalar hemde yabancı kontenjanı yüzünden ya kiralık yada satılık gidecek gibi

Dany hep aynı Dany işte. Pozisyon bilgisi zayıf, sakarlıkları var. İlk geldiği zamanda da vardı. Şimdi de var.

Yanındaki adam da yeni olunca ve o da eksik kapatamayıp eksikleri artırınca tabi ki daha fazla göze battı.

Dany ve Semih gibi 2 stoperimiz varken, onların yanına Ujfa gibi süpürücü, reis birini getirmek lazımdı ama neyse, artık yapacak birşey yok.

iyide zaten dany ujfa nın yedeği olarak alınmıştı.O sakatlanınca ilk 11 de yer buldu.Öyle böyle geçen sene başarılı olduk ve bu adam stoper oynuyordu.Lilleden gelen arkadaş ondan iyiyse Dany yine yedek kalır sıkıntı değil.Ama o yeni stoperin ne iş yaptıgını henüz anlayamadım.Malesef elimizde sadece Semih var şuan garanti.Yanında kim oynar bilinmez.Belkide Gökhan oynar:)

Chedjou-Dany efsane olur diyen Mr.SATO yu arıyorum göreniniz oldumu?

Semih Dany nin yanında Ujfalusi reizin dediği gibi Pique kalır

Senin ne güzel bir kafa yapın var Dany.

Böyle devam ederse sezon başlamadan teşekkür edelim.

Dany kaleden uzak her yerde iş yapar,yeter ki bizim kaleden uzak olsun :D

Ynt: #13 Dany Achille Nounkeu

Zaman ayarsiz saatli bomba.yaninda henuz adapte olmamis cedu mu sebebi, yoksa cedu nun kotu gozukmesine sebep dany mi hala kafamda deli sorular var.

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

Ynt: #13 Dany Achille Nounkeu

Oysa ki gecen yil alinmasina cok sevinmistim. Birde benim anlamadigim bizim trişka ligin en hizli stoperlerinden biri bu adam.demekki okadar da hizli degilmis.

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

satmaya kalksak para veren olmaz, yedek beklesin desek o da olmuyor yabancı sınırından dolayı. otursun madem evinde birde chedhou-semih deneyelim. o da tutmazsa bi zahmet alsınlar serdar taşçıyı

Büyük hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor... Geçen sene alışma süreci yaşıyor deyip her zaman savundum ama rezalet bir hazırlık dönemi geçiriyor...Sanki Paf takımdan A takıma yeni çıkan oyuncu gibi..

Geri
Üst Alt