Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Ben de kızdım dün hala da kızgınım ve bizim oyuncumuz değil ancak yedeğin yedeği durumunda o da hızı ve fiziği ile.

Ancak genel Galatasaray taraftarı tanımı, yıllardır rakip taraftardan şu idi; oyuncularının arkasında durmazlar diye. Son günlerde hak vermeye başladım.

Drogba'ya Selçuk'a Eboue'ye Sabri'ye Dany'e hepsibe bela okuyan git diyen var. Yahu nasıl taraftarsınız siz. Kötü oynadığımız bir hazırlık maçı. Yer yer güzel işlerde yaptık. Biraz daha sakin be insan evladı.

İşin garip tarafı "ŞL'de en iyi oynayan oyuncumuz" diyenler vardı. Şaka gibi! Ya ben yanlış maçları izledim yada millet kördü diyordum... Bu konuda belki 2-3 tane mesajım vardır "taraftardan torpilli bir oyuncuyu ilk defa görüyorum" diye. Bir kere bu kadar adam kötü diyorsa durup, düşünmek lazım. Bakın Danny'nin kaç tane bireysel hatasından gol yemişiz? Yani stoper mevkinde oynayan oyuncu lan bu! Pozisyon bilgisi yerlerde. En iyi oynadığı maçlarda bile örnekleri var. Neymiş efendim "önündekiler müdahale etse bu gol olmazdı" Halamın bıyıkları olsa amcam olurdu...:D Yenilen bir golde "ilerde press yapmadığı için golu yedik" diye Burak'ı suçlayanı bile gördüm.

Bu adamı oynatıcagına Zan'ı ya da alt yapıdan genç birini oynat bari form tuttsun

Hep bir umut dedim ama bundan adam olmayacak. Sadece hız var başka hiçbir özelliği yok 2 gram kafa kullanamıyor vurdum duymaz hareketler vs bıktırdı artık. Bence alternatif bir türk oyuncu alınmalı yada alt yapıdan çıkarılmalı sözleşmesini fesh edip göndersinler biran önce daha sezon başlamadan sabır bırakmadı.

muthis oyuncu muthis

Ağzıma ne geliyorsa sayıyorum, bu adamdan herangi bir halt olmaz

Kademe yok.

Posizyon bilgisi yok.

Yaptıgı hatalardan ders cıkartmaz.

Asırı rahat,dünya yansa umrumda degil havasında.

G.Zan gibi kademeci ve posizyon bilgisi iyi bir stoper varken,Danny'i oynatmak cok mantıksız

Servet'ledalga gecenler var, nankörler. Adam zamaninda neler yapti. Onun en azindan bu hirtoya göre pozisyon bilgisi vardi. Kabaydi falan filan ama iyi savunmaciydi bence.

Servet mi ? Servetin yanında Danny,Pique kalır.Servetin 4 sezonda verdiği zararı hiç bir stoper vermedi.Tamam Danny o kadar üst düzey bir stoper değil ancak sert eleştirenleri şaşkınlıkla karşılıyorum.Ciddi anlamda hatalar yaptı ancak 2 maçtır Chedjou'nun ikoncan gibi boş boş savunmada gezdiğini,doğru düzgün top kesmediğini,arkasına atılan her topta ağır kaldığını görmüyor! geçen Malaga maçında Chedjou'nun amatörce duruş hatası yüzünden Danny kırmızı kart yedi.Santa Cruz'un attığı golde sol bekte adama orta açtırmamaya çalışcağı halde alan savunmasına geçen rahat rahat buyur gel orta kes diyen Hakan Baltayı kimse görmüyor açıkcası.Danny,Napoli maçında çok hata yaptı ama diğerleri hatasız mı oynadı bunuda görmek lazım savunma olarak çok kötüydük Eboue ve Chedjoue'nun akıl almaz hatalarını kimse görmüyor ilk yarı Eboue'nin kanadını yol geçen hanına çevirdiler zaten Fatih hocada ikinci yarı Eboue'yi oyundan aldı.Chedjou desen resmen bank asya topcusu gibi Danny'nin yaptığı hatalar tamam ama neredeyse tek başına savunma yaptı adam. Eleştirirken diğer savunma oyuncularında rezil performanslarını görelim.Lütfen insaflı olalım! Melo'nun da daha takımla doğru düzgün idmana çıkmadan 11'e sürülmeside bariz hataydı.Napoli takımıi tam olarak hazırdı.Bizim ise 2-3 hafta daha süreye ihtiyacımız var.

Ben de kızdım dün hala da kızgınım ve bizim oyuncumuz değil ancak yedeğin yedeği durumunda o da hızı ve fiziği ile.

Ancak genel Galatasaray taraftarı tanımı, yıllardır rakip taraftardan şu idi; oyuncularının arkasında durmazlar diye. Son günlerde hak vermeye başladım.

Drogba'ya Selçuk'a Eboue'ye Sabri'ye Dany'e hepsibe bela okuyan git diyen var. Yahu nasıl taraftarsınız siz. Kötü oynadığımız bir hazırlık maçı. Yer yer güzel işlerde yaptık. Biraz daha sakin be insan evladı.

Dany dışında diğer oyunculara bela okuyan mı var,uçmuş bunlar :D

Ben biraz esprili yaklaşımda bulundum ama benim Dany'de gördüğüm yabancı kontejanına takılmasa,sanki stoper değil de bek özellikleri daha kuvvetli gibi,alıp gider.

Dany dışında diğer oyunculara bela okuyan mı var,uçmuş bunlar :D

Ben biraz esprili yaklaşımda bulundum ama benim Dany'de gördüğüm yabancı kontejanına takılmasa,sanki stoper değil de bek özellikleri daha kuvvetli gibi,alıp gider.

Var. Vallahi dalarım dünkü maç konusuna herkese giydiriliyor. Azıcık sahip çıksak iyi olacak oyunculara. Çok çabuk küfür hakeret yaftalama oluyor. Bir de bu bir hazırlık maçı.

Var. Vallahi dalarım dünkü maç konusuna herkese giydiriliyor. Azıcık sahip çıksak iyi olacak oyunculara. Çok çabuk küfür hakeret yaftalama oluyor. Bir de bu bir hazırlık maçı.

Adı üzerinde hazırlık maçı, hazırlık maçındaki çok iyi görüntüden daha çok korkar teknik direktörler.Genelde de oyuncularından acaba mı dedikleri tarz oyun oynamalarını isterler ki oluyor mu olmuyor mu diye.Bazı oyuncularda bunu gördüm.

Resmi maçların havası bir başka,her sene hazırlık maçlarında asılan,sezon sonu büyüksün kralsın konumuna giriyor.

Adı üzerinde hazırlık maçı, hazırlık maçındaki çok iyi görüntüden daha çok korkar teknik direktörler.Genelde de oyuncularından acaba mı dedikleri tarz oyun oynamalarını isterler ki oluyor mu olmuyor mu diye.Bazı oyuncularda bunu gördüm.

Resmi maçların havası bir başka,her sene hazırlık maçlarında asılan,sezon sonu büyüksün kralsın konumuna giriyor.

Bu bukelamunluk ve hemen satış işte benim canımı sıkıyor. Olabilir her bölgeye 10numara topçu koyamıyorsun. Büyük takımlar bile yapamıyor bunu.

Bu bukelamunluk ve hemen satış işte benim canımı sıkıyor. Olabilir her bölgeye 10numara topçu koyamıyorsun. Büyük takımlar bile yapamıyor bunu.

Ki bizim durum kısıtlı.Amrabat böyle oynasa adamı takıma koyamıyoruz mesela,6 elit yabancı var.Ilk 11'de 5 Türk oyuncu kullanmamız lazım; Burak,Selçuk,biraz da Semih (ileride öğrendikçe biraz da tabiri kalkar ortadan),sol beke Türk oyuncu bulsan Türk oyuncu havuzundan en iyi sol bek 10 üzerinden 5-6. Diğer kullanılacak oyuncu da 6-7 seviyesini geçmez.

Sistem yüzünden bu şartlarda bile kurulabilecek en iyi takıma sahibiz.Olanı kabullenip desteklemek lazım köstek olmak yerine.

Dany :)

çok da bişey demek istemiyorum dany'ye çünkü diyeceğim herşeyi daha önce söylemiştim bu adam stoper filan değil yanlış mevki kurbanı olmuş bir stoperde olması gereken hiçbir özelliğe sahip değil kulüpte oynadığı her maç bize zarar bir an evvel gönderilmeli kiralık v.s farketmez.

Bu adam kadar rahat bir insan ömrümde görmedim . Dany e verdiğimiz manye yazık valla .

hepiniz eleştirmişsiniz.. çok iyi bir baba ve evine bir şekilde ekmek götürüyor. ailesi ve çocukları mutlu adam takımı içinde elinden geleni yapıyor geçen sene şampiyonlukta da katkısı büyüktü. unutmayın ki antepten geldi beklentiniz bu adamdan bir pepe pique olmasıysa canım cehenneme :yenieek:

tüm iyi babaları takıma alalım o zaman:asd: bu adam o kadar para alıyor istediğim oyunu yansıtmak zorunda. CL stoperi olarak bu adamı aldılar ama asla o seviyede değil. Her maç 2 ve üzeri gol yemekten bıktım. geri 4lü rezalet. Dany ise o geri dörtlünün en kötülerinden biri, bi çok maçta ise en kötüsü

recep korkmadan açıkça söyle tek sorun siyahi olması dimi ? tek sorun bu :confused:

siyahileri severim ali kardeşim, yaptığı hatalar saç baş yolduruyor. Ben bu adamı Antep'ten beri biliyorum adam sakat sakat, saçma sapan hareketler yapıyor. Stoperde olmazsa olmaz bişey vardır hava hakimiyeti. Bu adamdaki hava hakimiyeti eksilerde. Eğer yerli olsa oynatırdık mecbur ama madem yabancı alacaksın al top class bi stoper. Semih ujfa ile ne kadar güzeldi bunla oynayınca iyice mal mal hareketler yaptı. Şedcuyuda fransadan biliyorum en az 10 maç izlemişimdir ama hiç birini alıcı gözle izlemedim fakat biliyorum az çok. Bu sefer şedcuyla oynadı bakıyorum bi adama bildiğin çöp. Birisi demişti dün virüs gibi yanında oynayanıda hasta ediyor. İnan bana gerçeği gör duygusal olma adamı değil takımını düşün o zaman anlarsın ne kadar kaliteden yoksun olduğunu

Geri
Üst Alt