Bu adamın ortası yok.Ya tereyağından kıl çeker gibi topu alıyor,ya da direkt gol yediriyor.

Hadi yırttın gene, hakem penaltı çalmadı orada.

Cr7 daha avantajlıyken topu ondan aldı, hızına çok güveniyor.. riskli olmasa bu tür maçlarda iyi hamle bence

Sahaya video klip çekmeye çıkmış arkadaş, maçla ilgisi yok resmen. Çalım ata ata bi hal oldu, ama bana mısın demiyor. Sabırr..

soda sisesini tvye firlatiyordum az daha

Bu macta dany e bi laf etmeyin. Ayiptir ya. Bu saatten sonra hata yapsa bile..

Son 15 sayfayi okuyun DANY'nin ne oldugunu anlayin. Eger 1 senedir anlamadiysaniz gecmis olsun.

Ligde tribüne çıkan adamı gelip Ronaldo'nun önüne atıyorsun Dany kadar teknik heyet de hatalı

Bildiğim kadarıyla çift forvet ile 2 yıldır şampiyon oluyoruz, CL'de çeyrek görüyoruz ve ilk yarı çift forvet ile 4 net gol kaçırdık.

Cift forvet ile oynadigimiz maclarin cogunda kötü oynayarak kazandik. Ben dandik anamizin liginde oynadigimiz maclari pek önemsemiyorum. Avrupa'da ilk Manu maci ve Schalke deplasman maci disinda cift forvet oynayipta iyi oynadigimiz mac hatirlamiyorum. Real Madrid'i 3-2 yendigimiz macta tek forvet oynadigimiz dakikalarda cok iyi oynamistik ne zaman coklu forvet oynamaya basladik sacmaladik. Emirates kupasinda tek forvet oynayarak iyi isler cikardik yine. Bu arada Dany yine uyudu.

DANY uyu uyu sen.

dany berbat bir futbolcu,berbatın ötesinde ama onu CL de oynatan adama imparator diyorlar işte, o imparatorki koskoca Galatasarayı tüpçüye,siyasilere kurban eden imparator işte..

Geri
Üst Alt