- 30 Nisan 2012
- 13.027
- 922
- 1.428
İki stoperimiz de berbattı bana göre. Ama Chedjou mu, Dany mi? derseniz Dany derim. En azından birkaç önemli müdahele yaptı. Chedjou onu bile yapamadı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rezalet. Rezalet ve yeniden rezalet. Beyin hücrelerinin %10'unu bile kullanabilen bir insan orada kafaya çıkılmaması gerektiğini bilir. Ne diye çıkıyorsun? Bıraksana Melo'ya. Her topa atlamak zorunda mısın? Maçın farka gitmesinin nedeni Dany beyin yaptığı saçmalık sonrası yediğimiz 2. goldü.
İki stoperimiz de berbattı bana göre. Ama Chedjou mu, Dany mi? derseniz Dany derim. En azından birkaç önemli müdahele yaptı. Chedjou onu bile yapamadı.
Çok yanlış bir bakış açısı.Adam her topa atlıyor bırakta bir-iki müdahalesi olsun.Yanına Pique koy onunda kariyerini bitirir.
Buda senin yanlış bakış açın bence.İyi futbolcu çıkar kendi topunu oynar. Chedjou'nun kötü oyununu Dany'e bağlamak çok yanlış.
Golde hatanın büyüğü Melo'daydı.
Buna yüklenmeyin bence.Ne mal oldugu çok belliydi zaten sezon başından beri.Bunu real gibi dünyanın en iyi ve en organize takımlarından birine karşı oynatan dahi hocamıza sormak lazım neden oynattın diye.Net Semihle baslasak 2 1 yada 3 1 filan yenilirdik.3 tane golu tek basına yaptıgı beyinsizce hatalar sonucu yedik.
bence melonun arkasina gelip dengesini bozdu. çarpiyor zaten. onu geç dany yerinde olsa gol olmazdi zaten. yani danyden bi b.k olmaz
Ben anlamadım Melo ile kafa topuna girerken ne düşündü acaba
bence melonun arkasina gelip dengesini bozdu. çarpiyor zaten. onu geç dany yerinde olsa gol olmazdi zaten. yani danyden birşey olmaz