1. golde Eboue 2. goldede Melo asist yaptı. Dany çok iyiydi ama bilemiyorum çok ön yargılısınız.

Aklım almıyor. Dün eğer Dany olmasaydı Ronaldo 2 gol daha atardı. Hatırlarsanız tıpkı buna benzer bir pozisyon dünde oldu ve Dany yine ayakta kaldı.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=8_QOk92mJgg[/media]

Çok iyi oynadı, neredeyse hata yapmadı, Ched'e rağmen çok mücadele etti.

Cok net Konsantrosyon Problemi var.

Hiz ve Gücle bir yere geliyor,genelde basarili oluyor ama yetersiz .Chedjou cok daha kötüydü Dany'e göre .Neden Semih oynamadi aklim almiyor.

2.gole bi bakın. Melo topa yükselmiş kafa vuracak niye arkasından gidip rahatsız ediyorsun be adam ? Niye alanını boş bırakıp Benzemaya alan bırakıyorsun ? Geçen sene Schalke maçındada yaptı aynı haltı..

Danny kadar Chedjou'da hatalı.İkiside kademe nasıl yapılır bilmiyor.

Semih ile G.Zan bize yeter.Diğer ikisi uzak dursun..

lyonlularin yazdiklarina baktim, gs buyuk bi ekip ama tamamen dagilmis haldeler demisler.

biride bana yazdi ne oldu size dedi, anlattim olaylari gulerek demiski ''dany hayatimda gordugum en kotu stoperdi.''

Dany nin en verimli olduğu yer tribünler.Bu saatten sonra antrenmanda kaleleri taşır malzemecilere yardım eder.Takım otobüsünü yıkar..

Dany'nin ilk hamleleri bazen sıkıntı yaratsa da sakinliği iyi de savunmanın asıl yönünü tam öğrenememiş bu saatten sonra da bu yönünü geliştiremiyor stoper olacağına sağ bek veya ön libero olsaymış belki bu zamanlara daha iyi bir oyuncu olarak gelirmiş ama pozisyon alma olayı iyi değil her duran top ve verkaçlarda etkisiz oluyor yine penaltı yaptırıyordu da hakem es geçti.

Dün rakibin forvet oyuncuları yerine 2. Golde meloyu kucaklayan futbol dahisi. Kademe nedir nasıl yapılmalı, özgüven fazlalığının insanı nerelere sürükleyeceğini bize bir solukta gösteren emniyet sibobu. Git trübününde paşa paşa otur..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

1 golde eboue, 2 golde ise Melo nun hatası var. Dany ilk yarı mükemmel oynadı belkide bizim adımıza sahanın en iyisiydi. İkinci yarı takım defansı diye birşey yoktu 2 golden sonraki gollerde Dany imzası var demek haksızlık olur. Neden bu kadar ağır eleştiriliyor anlamıyorum. bence Dany Chedjou dan daha iyi.

anadolu takimi & fatih terim kazigi olan bir oyuncu. hayatta oynatmam ben bunu, hala katliam yapiyor... alt yapidan stoper koysak en az bunun kadar oynar

Geri
Üst Alt