eboue de,bu da aynı...eboue hep kendini yere atıyo,bu arkadaş da en olmadık anlarda öne çıkıyo,arkayı boş bırakıyo..

bizi niye bulur böylesi anlamıyorum.bi daha maç yüzü görmesin.

1 golde eboue, 2 golde ise Melo nun hatası var. Dany ilk yarı mükemmel oynadı belkide bizim adımıza sahanın en iyisiydi. İkinci yarı takım defansı diye birşey yoktu 2 golden sonraki gollerde Dany imzası var demek haksızlık olur. Neden bu kadar ağır eleştiriliyor anlamıyorum. bence Dany Chedjou dan daha iyi.

melosporu tutanlar eleştriyor işte genellikle.onun hatasını danye yıkıyorlar.sanki dany ezbere kafa vuruşunu rieara tarafına doğru yap dedi.Bomboş topu rakibe indirdi rieraya indiricem diye şuçlusu dany oldu.maç sonu ronaldo bile tebrik etti adamı çok iyi marke ettin diye.ama twitterda hahahahahahaha diye yazmıyor çıplak resimlerini paylaşmıyor diye değeri yok.

Balinanin etrafindaki ufak baliklar gibi iki oyuncu var

Biri burak drogbanin gtunde gezio digeri bu ne zaman oynasa liberonun dibine yapisio

Ne isin var la orda bi anda bolgene mi ucacak sanion kendini

1 golde eboue, 2 golde ise Melo nun hatası var. Dany ilk yarı mükemmel oynadı belkide bizim adımıza sahanın en iyisiydi. İkinci yarı takım defansı diye birşey yoktu 2 golden sonraki gollerde Dany imzası var demek haksızlık olur. Neden bu kadar ağır eleştiriliyor anlamıyorum. bence Dany Chedjou dan daha iyi.

adam tam bir stoper degil bu hiyar melonun yaninda oynasa daha makul goruntu cizer ...

hatta hayran olunabilir der kacarim

Bende tekrar ediyorum. Evet Dany'da kötü hatalar da yaptı. Ancak Chedjou'dan daha iyi işler yaptı. Ronaldo'dan birçok kez önce davranı diriydi. Toplar kesti. Saçma sapan geri pası atan Melo ve Selçuk hatta Eboue onu birkaç kez zor durumda bıraktı bir de Engin. En sinir bozucu yanı topla çok oynuyor. bu iyi birşey değil. 2.golde önce Melo sonra Dany hatalı. Neden koştu anlam veremedim bende. Amacın nedir yani.

[attachment=3631:vlcsnap-2013-09-18-17h09m44s71.jpg]

[attachment=3632:vlcsnap-2013-09-18-17h09m56s196.jpg]

Su pozisyonu bana kimse aciklayamaz. Benzema bile "bu herif ne yapiyor" gibisinden Dany'e bakiyor.

Mac da zaten burda bitiyor bizim icin.

Ekli dosyalar

• vlcsnap-2013-09-18-17h09m44s71.webp
    vlcsnap-2013-09-18-17h09m44s71.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 688
  • vlcsnap-2013-09-18-17h09m56s196.webp
    vlcsnap-2013-09-18-17h09m56s196.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 779
Başka bir hoca olsa çoktan kadro dışı bırakılmıştı ama hoca yapmaz böyle bir şey.

Ekli dosyayı görüntüle 6580

Ekli dosyayı görüntüle 6581

Su pozisyonu bana kimse aciklayamaz. Benzema bile "bu herif ne yapiyor" gibisinden Dany'e bakiyor.

Mac da zaten burda bitiyor bizim icin.

bu adam bi futbol katili. ve bunu ilkkez yapmıyor bu saçmalıkları her maç yapıyor. suç onda da değil aslında adam antep te vasat bi şekilde oynadığı futboluyla ekmeğinin derdindeydi adamı alıp getirdiler eminim kendisi de şaşırmıştır.. fatih terim yine çok müthiş bi yetenek keşfetti amrabat gibi

evet kesin kararim. Galatasaray tarihinin en kötü stoperidir kendisi. baska bölgelerde belki daha faydali olur ama stoper olarak bunu kunlanirsan futbolun fsinden konusmamak gerekir.

bin kere haykirdim bu adam kademe sorunu var diye. hata hic bir kademe anlayisi yok. stoperin kademe anlayisin sifir ise yandin . bütün diger özelikler göz boyamaca olur resmen maalesef.

sadece kendisi hata yapmadigi gibi yanindaki adamida hatayi zorluyorsun ve daha da kötüsü takimin güvencini bozuyorsun.

gecen senede dany vardi sampion olduk demeyin simdi. orda da bir ton böyle sacma amatörce goler yedik. yedigimizden cok atyorduk. tek fark buydu.

Geri
Üst Alt