- 26 Eylül 2012
- 122.077
- 72.653
- 5.068
haydi aslanım göreyim seni utandır seni çekemeyenleri.
Aga Dany seni utandirdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haydi aslanım göreyim seni utandır seni çekemeyenleri.
Aga Dany seni utandirdi![]()
1 golde eboue, 2 golde ise Melo nun hatası var. Dany ilk yarı mükemmel oynadı belkide bizim adımıza sahanın en iyisiydi. İkinci yarı takım defansı diye birşey yoktu 2 golden sonraki gollerde Dany imzası var demek haksızlık olur. Neden bu kadar ağır eleştiriliyor anlamıyorum. bence Dany Chedjou dan daha iyi.
1 golde eboue, 2 golde ise Melo nun hatası var. Dany ilk yarı mükemmel oynadı belkide bizim adımıza sahanın en iyisiydi. İkinci yarı takım defansı diye birşey yoktu 2 golden sonraki gollerde Dany imzası var demek haksızlık olur. Neden bu kadar ağır eleştiriliyor anlamıyorum. bence Dany Chedjou dan daha iyi.
Ekli dosyayı görüntüle 6580
Ekli dosyayı görüntüle 6581
Su pozisyonu bana kimse aciklayamaz. Benzema bile "bu herif ne yapiyor" gibisinden Dany'e bakiyor.
Mac da zaten burda bitiyor bizim icin.
Su pozisyonu bana kimse aciklayamaz. Benzema bile "bu herif ne yapiyor" gibisinden Dany'e bakiyor.
Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu
Galatasaray taraftarını kanser etme olasılığı çok yüksek. İnşallah Ujfalusi ye bişi olmaz.