Bize popescu gibi uzun boylu pozisyon almayı bilen defansta liderlik yapabilecek ayağı düzgün tecrübeli biri lazım. Terry i ne yapıp edip almalıydık

En iyi ikili Chedjou-Semih'tir.Hâlâ Dany Chedjou'dan iyi diyen futbol fukaraları var.Bunu diyen adamlar kesinlikle eminim Chedjou'yu yeterince tanımıyor.Fatih Terim'de bu kafada olduğu için zaten sancı çekiyoruz sürekli.Futbolu bilen iyi bir yabancı antrenör gelsin o zaman Chedjou'yu mu oynatıyor Dany'yi mi görürsünüz.Zaten Fatih Terim'de gidici gibi.

En iyi ikili Chedjou-Semih'tir.Hâlâ Dany Chedjou'dan iyi diyen futbol fukaraları var.Bunu diyen adamlar kesinlikle eminim Chedjou'yu yeterince tanımıyor.Fatih Terim'de bu kafada olduğu için zaten sancı çekiyoruz sürekli.Futbolu bilen iyi bir yabancı antrenör gelsin o zaman Chedjou'yu mu oynatıyor Dany'yi mi görürsünüz.Zaten Fatih Terim'de gidici gibi.

yine danyi oynatirsa gazeteye ilan verecek misin ben futbolun fsini bilmiyorum diye

yine danyi oynatirsa gazeteye ilan verecek misin ben futbolun fsini bilmiyorum diye

Chedjou'nun Fransa Liginde 1 maçını bile izlemediğin o kadar belli oluyor ki.Sadece sen değil forumda azımsanmayacak sayıda kişi var böyle.Hadi Chedjou'yı bilmiyorsun ee peki bilmediğin tanımadığın bi adamı Dany veya başka bir adamla kıyaslamak nedir ? Adamı geldi geleli 1 maç kesiyor,1 maç oynatıyorsun,ee bu adam nasıl adabte olacak takıma ? Ama dur ben söyleyeyim sevgili Fatih Hocan niye böyle yapıyor.Dany'yi kendi aldırdı,Chedjou'yu Bülent Tulun getirdi ya ondan dolayı sürekli böyle gereksiz işlere girip,kendi adamlarını kayırıyor.Sizde Dany Chedjou'dan daha iyi diye buralarda saçmalardan seçmeler sunuyorsunuz millete.

danny bu maç hata yapmadı ama önumuzdekı maçlarda kesın hata yapar.yanı kımseye guven vermıyor.ben chedjouya da guvenmıyorum.bır tane italyan yada alman stoper alsaydık arkamıza yaslanıp rahatca mac ızlerdık.

chedjoyu izlemeyen adam şu danyi izleyip dany chedjoudan iyi diyor. sizin gibiler popescuyu 2 ayda şutlardi.

Danny'de Chedjou'da gitmeli.Yerlerine Ömer Toprak ile Aykut Demir alınmalı.

Chedjou'da-Danny'de kontejan harcamaya değen oyuncular değil.

Şu Ab muhabbetini bir an önce çıkartmalıyız yoksa chedjouyu çip ediceksiniz.. Defans oyuncusu heleki yeni gelmiş defans oyuncusu bir mac oynar bir mac kesik yer bir mac partneri değişirse nasıl iyi oynayabilirki nasıl istikrar saglayabilir

bence 2 sıde kötu popescu urfalujsı song hatta thomas bu 2 sınden çok çok daha ıyıydı.

chedjouyu fransada izledim. danyle kiyaslanmasi bile saçma. dany topçu bile degil. 2. lig oyuncusu. bizde oyynuyor. chedjou bir oynuyor bir oynamiyor. hele devamli halde oynasin görürüz.

hatasiz oynamadi ama bire birde iyi hizi ve fiziki özelikleri sayesinde. bir pass teknigi daha yüksek olsa iyi bir ön libero ola bilir belki. stoper konusunda tam bir bomba.

almeidanin attigi golde dany ne yapior anlayamadim. sarhos gibi zik zak yapti resmen kademesinde.

ondan haric yine bir ton kademe hatasi yapmis olsada bire birde az cok ikili mücadeleri kazandiki zaten tek artisi bu galiba.

ön libero olur bundan ama bizde degil.

danny bu maç hata yapmadı ama önumuzdekı maçlarda kesın hata yapar.yanı kımseye guven vermıyor.ben chedjouya da guvenmıyorum.bır tane italyan yada alman stoper alsaydık arkamıza yaslanıp rahatca mac ızlerdık.

Abiler Danny kim? En azından konu başlığına bakın yahu :(

müthiş bi hız ve fizik gücü var ama beyin 0 adamda

altyapıyı italyada geçirseydi iyi bi stoper olabilirdi.

danny-chedjou ikiside birbirinin benzeri oyuncu bu adam varken ne diye o kadar para verip bir benzeri alıyorlar.ne gerek var kardeşim gidip aykut demiri alsalardı 5-6 yıl kafamız rahat olurdu

Dany ile amrabat için bir çözüm buldum. Bu iki adamın ortak özellikleri nedir? İkiside çok güçlü hızlı top kapma yetenekleri üst düzey dayanıklı ve mücadeleci ama beyin olarak yetersiz iki futbolcu. Peki bizim en sorunlu bölgemiz neresi? Bekler tabiki. Dany i sağ amroyu sol beke yerleştiriceksin. Bir bek için ikiside biçilmiş kaftan hız güç kondisyon hatta amrabatın ortalarıda fena değil. Dany nin Lazio maçında sağdan hızla çıkıp Drogba'nın önüne topu bırakmasıda hala akıllarda. Bu iki adamdan bence en iyi şekilde böyle yararlanılır

Dany ile amrabat için bir çözüm buldum. Bu iki adamın ortak özellikleri nedir? İkiside çok güçlü hızlı top kapma yetenekleri üst düzey dayanıklı ve mücadeleci ama beyin olarak yetersiz iki futbolcu. Peki bizim en sorunlu bölgemiz neresi? Bekler tabiki. Dany i sağ amroyu sol beke yerleştiriceksin. Bir bek için ikiside biçilmiş kaftan hız güç kondisyon hatta amrabatın ortalarıda fena değil. Dany nin Lazio maçında sağdan hızla çıkıp Drogba'nın önüne topu bırakmasıda hala akıllarda. Bu iki adamdan bence en iyi şekilde böyle yararlanılır

Bravo kardeş. Beynin bedava olduğunu tekrar anımsattın. Videoyu tekrar izledim.

dany hakkinda haklisinda ched'in CL tecrubesi ve yurtdisi tecrubesi var. Var dediysek amrabat gibi hollandada tutunamayan, dany gibi ligue1de rezil rusva olan biri degil, ligue 1de en sevilen stoperlerinden biriydi Sedjcu. hadi diyelim bu adamlari begenmiyon yahu omer ile aykuttan savunmami olur. bu savunma bile 6 yediyse senin dedigin adamlari koysak 13-14 yerdik

Savunma yapmak icin beyin olmasi lazim kardes, sen gitmissin iki beyinsizi savunmaya koymussun. bi kere rakibi ofsayta dusurmek icin pozisyon alma kabiliyetin olacak, topa hamle yapmak icin pozisyon bilgin ust duzey olacak. tipki bi oyun kurucu gibi beynin olacak ama gel gor ki iki beyinden muaf adami savunmaya koymussun

chedjou ya yazik oluyor adam 1 mac 11 de 1 mac tribunde sonra gene 1 mac 11 de ondan sonra yine tribunde, nasil adapte olsunki? kendisi de sasiriyordur kesin, aldik saglam stoperi dogru duzgun oynadigi yok, uyum saglamasi boylece cok uzun surecek

fransizca anlayip reportajlarini izleseniz anlardiniz nasil biri oldugunu :D

Dam seyime mertek popoma diyen birisi cool adam halisahada oynamis gibi hissediyorum kendimi heryerde diyor :D

chedjou ya yazik oluyor adam 1 mac 11 de 1 mac tribunde sonra gene 1 mac 11 de ondan sonra yine tribunde, nasil adapte olsunki? kendisi de sasiriyordur kesin, aldik saglam stoperi dogru duzgun oynadigi yok, uyum saglamasi boylece cok uzun surecek

oynadığı maçıda gördük kardeşim reale karşı paso arkaya adam kaçırıyordu

Geri
Üst Alt