Mete ERTUĞRUL
Kırmızı Üye
- 7 Eylül 2013
- 2.417
- 0
- 726
Bize popescu gibi uzun boylu pozisyon almayı bilen defansta liderlik yapabilecek ayağı düzgün tecrübeli biri lazım. Terry i ne yapıp edip almalıydık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En iyi ikili Chedjou-Semih'tir.Hâlâ Dany Chedjou'dan iyi diyen futbol fukaraları var.Bunu diyen adamlar kesinlikle eminim Chedjou'yu yeterince tanımıyor.Fatih Terim'de bu kafada olduğu için zaten sancı çekiyoruz sürekli.Futbolu bilen iyi bir yabancı antrenör gelsin o zaman Chedjou'yu mu oynatıyor Dany'yi mi görürsünüz.Zaten Fatih Terim'de gidici gibi.
yine danyi oynatirsa gazeteye ilan verecek misin ben futbolun fsini bilmiyorum diye
chedjoyu izlemeyen adam şu danyi izleyip dany chedjoudan iyi diyor. sizin gibiler popescuyu 2 ayda şutlardi.
bence 2 sıde kötu popescu urfalujsı song hatta thomas bu 2 sınden çok çok daha ıyıydı.
danny bu maç hata yapmadı ama önumuzdekı maçlarda kesın hata yapar.yanı kımseye guven vermıyor.ben chedjouya da guvenmıyorum.bır tane italyan yada alman stoper alsaydık arkamıza yaslanıp rahatca mac ızlerdık.
Danny'de Chedjou'da gitmeli.Yerlerine Ömer Toprak ile Aykut Demir alınmalı.
Chedjou'da-Danny'de kontejan harcamaya değen oyuncular değil.
Dany ile amrabat için bir çözüm buldum. Bu iki adamın ortak özellikleri nedir? İkiside çok güçlü hızlı top kapma yetenekleri üst düzey dayanıklı ve mücadeleci ama beyin olarak yetersiz iki futbolcu. Peki bizim en sorunlu bölgemiz neresi? Bekler tabiki. Dany i sağ amroyu sol beke yerleştiriceksin. Bir bek için ikiside biçilmiş kaftan hız güç kondisyon hatta amrabatın ortalarıda fena değil. Dany nin Lazio maçında sağdan hızla çıkıp Drogba'nın önüne topu bırakmasıda hala akıllarda. Bu iki adamdan bence en iyi şekilde böyle yararlanılır
Danny'de Chedjou'da gitmeli.Yerlerine Ömer Toprak ile Aykut Demir alınmalı.
Chedjou'da-Danny'de kontejan harcamaya değen oyuncular değil.
Dany ile amrabat için bir çözüm buldum. Bu iki adamın ortak özellikleri nedir? İkiside çok güçlü hızlı top kapma yetenekleri üst düzey dayanıklı ve mücadeleci ama beyin olarak yetersiz iki futbolcu. Peki bizim en sorunlu bölgemiz neresi? Bekler tabiki. Dany i sağ amroyu sol beke yerleştiriceksin. Bir bek için ikiside biçilmiş kaftan hız güç kondisyon hatta amrabatın ortalarıda fena değil. Dany nin Lazio maçında sağdan hızla çıkıp Drogba'nın önüne topu bırakmasıda hala akıllarda. Bu iki adamdan bence en iyi şekilde böyle yararlanılır
chedjou ya yazik oluyor adam 1 mac 11 de 1 mac tribunde sonra gene 1 mac 11 de ondan sonra yine tribunde, nasil adapte olsunki? kendisi de sasiriyordur kesin, aldik saglam stoperi dogru duzgun oynadigi yok, uyum saglamasi boylece cok uzun surecek