Dany'den bunu bekliyorum :

[media]https://www.youtube.com/watch?v=4Ee98vg65eE[/media]

:D

Tüm olumsuzluklara ragmen hala bunu kadrolarda falan görebiliyorum. Sözlesmesini fesh etsek takim bulamaz bu adam.

hızlı da sade hız yetmıyor akılda lazım akıl yok.bırde sen stopersın bır yan topta kafa ıle top uzaklastır mubarek.gökhan zan elımızdekı en ıyı stoper duracagı yerı bılıyor tecrubelı juve macında oynasın dıycem gökhanında mac eksıgı var.

sen varsan herşey eksik. sen yoksan herşey tamam. neyim varsa alip götürsünler benden. paylaşmaya hazirim inan. seni sevdigim yalan.

2016'ya kadar sözleşmesi varmış.Yani bu sene ile birlikte 3 senesi daha var.:42:

oynamadigi mactan sonra avuc dolusu sacma mesaj atilmis

Devre arası tekmeyi yer, bizde kurtuluruz. Bu saaatten sonra oynama şansı yok zaten.

pek umudum olmamakla beraber sağ bek olarakta bir şans verilmeli dany ye.milli takımda zaten ched ile beraber oynuyorlar biri sağ stoper diğeri sağ bek

dany bu takimin en kötü stoperidir. semih-chedjou-gökhan hepsi dany'den 5 gömlek üstün. bosu bosuna yabanci kontenjani harciyoruz su adama. gönderirler zaten antep'e falan döner

Hoca devre arası Dany'nin yerine şöyle sağlam bir italyan stoper transfer ettirse süper olurdu. :ka19:

Dany dany dany , Hayatımda gördüğüm benden sonraki en gamsız adam

Geçen sene bu kadar kötü değildi. Yabancı sınırından sonra, nasılsa oynamam deyip iyice saldı galiba kendini. :D

marsilya başkanı umarım sağlıklıdır :disgust::disgust::disgust:

Geri
Üst Alt