sol bek olarak iyidi ve nasil savunma yapilir diye ders verdi hakana ve rieraya. rakibin üstüne basti hemen. mesafede tutayim demedi diger ikisi gibi 10 metre uzakdan. topla cikarken biraz daha pass-teknigi iyi olsa sol bekimiz dany olsun derim vallahi. stoper olmasin lütfen bidaha.

Hakan ve Riera çok ağır oldukları için 10 metre uzakta kalmak zorundalar..Balta halı sahada karşıma gelse vallahi o gazla üstüne üstüne giderim ki düşün profesyonel ftubolcular onun hakkında neler düşünür..:) Aslında Dany'nin tekniği üst seviyelerde fakat maçta bir tedirginliği vardı hata yaparım diye korktu..

Hakan ve Riera çok ağır oldukları için 10 metre uzakta kalmak zorundalar..Balta halı sahada karşıma gelse vallahi o gazla üstüne üstüne giderim ki düşün profesyonel ftubolcular onun hakkında neler düşünür..:) Aslında Dany'nin tekniği üst seviyelerde fakat maçta bir tedirginliği vardı hata yaparım diye korktu..

teknik derken pass tekniginden konusmustum acikcasi. mesela takimizdaki en üst pass teknigi rierada var galiba sneijder ile birlikde.

teknik derken pass tekniginden konusmustum acikcasi. mesela takimizdaki en üst pass teknigi rierada var galiba sneijder ile birlikde.

Antepte çok iyi oyun kuruyordu Dany tabi fazlasıyla risk de alıyordu..Ayakları gayet iyi bence tabi bir Riera etkisi beklememek lazım.. Şu durumda ayağı daha iyi olan Riera'ya her türlü Dany'yi tercih ederim

Ligde Dany'nin oynama ihtimali hiç yok bence. Sabri sol bekte denenebilir belki, Lahm sıtaylaa

tapatalk reyiz

Sevmiyorum ben bu adamı.Kime ne zaman patlayacağı belli değil.Riera ve Amrabat'la birlikte yollamalıyız devre arası.

dany allah belanı versin dany olm sen bela mısın lan bela mısın lan ha bela lan

yabancı hakkını niye danyle kullanırsın ki oynat engin baytarı dany ne yapıyor sol bekte hiç değilse bruma oynamış olurdu

Geri
Üst Alt