" Sarı-kırmızılı kulüp Dany için Gaziantepspor'a 3.3 milyon euro ödeyecek. "

Anadolu kulüplerine iyi para dağıtmışız.

Bunu alırken hangi özelliğini beğenip de aldılar,beyin desen beyin yok,yetenek desen yetenek yok,rezil bir savunmacı,gamsız,dünya umrunda değil.Kart görüyor,ulan yalandan bir itiraz et,yok,dönüyor arkasına gidiyor.Kaç kere yaktı bizi,1 2 3 4 5 6,valla sayamadım,defol ulan defol.Mancini bir daha bu adama forma şansı verirse onu da ciddi anlamda sorgulamak lazım.Görmedin mi kardeşim bu adamların yeteneksiz,beyinsiz herifler olduğunu,neden ısrarla inatla oynatıyorsun ya?

Pek beğendiğim söylenemez ama bugün iyiydi, Sezar'ın hakkı Sezar'a.

O kadar da öldürmeyin adamı :2aloh1: Bugün takımın önde gelenlerinden.Ulan Dany bile maçın yıldızı oluyor takımın rezilliğine bak ya:cheeky-smiley-022:

Sağbekte daha iyi stoperde ki gibi rezil değil en azından bir kaç maç daha sağbekte denensin ama stoper asla.

Geçen sene bu eleman bile çoğu maçta iyiydi kendisini savunurduk şaka gibi.

geçen sezonki katkıları için teşekkür edip gönderilmeli en kısa sürede kadroda bir sürü çöp yabancı var yerlileri söylemeye bile gerek yok selçuk semih burak umut dışında çöp selçuk burak semih formsuz takımın hali ortada

varını yoğunu ortaya koyan fakat kapasitesiz, galatasaray forması giymeye yetecek niteliklere haiz olmayan futbolcu

Bir adam hiç mi hislerini belli etmez, hep aynı tuhaf yüz ifadesi, üzgün mü, sinirli mi, mutlu mu belli değil, galiba robot bu herif. Kırmızı kart görüyor, penaltı kaçırıyor, penaltı yapıyor hep aynı yüz ifadesi. Şampiyon olduğumuzda bile kutlamalarda yüz ifadesi hiç değişmiyordu neredeyse.

Bir adam hiç mi hislerini belli etmez, hep aynı tuhaf yüz ifadesi, üzgün mü, sinirli mi, mutlu mu belli değil, galiba robot bu herif. Kırmızı kart görüyor, penaltı kaçırıyor, penaltı yapıyor hep aynı yüz ifadesi. Şampiyon olduğumuzda bile kutlamalarda yüz ifadesi hiç değişmiyordu neredeyse.

hakkt ya hiç dikkat etmemiştim :)) :encouragement:

Gerçekten elinden geleni yaptığına inanıyorum ama PTT 1.Lig'de falan ortalama üstü bir futbolcu olabilir ancak. Daha fazlası çok zor.

Takımın fiziki açıdan en hazır oyuncusu bu gerçeği kabul etmek lazım adam hiçbir 2 li mücadelede yıkılmıyor

Gaziantep BB'de Deumi vardi.

İste Dany ile Deuminin capi ayni birinin kolundan FT tuttu İstanbulda fink atiyo diğeri ise PTT'de

Geri
Üst Alt