umarım sözleşmesinde galatasaray a karşı forma giyemez maddesi yoktur :D

Beşiktaş yerine Gaziantep'e gitse, üzerinde böyle bir taraftar ve hatasız oynama baskısı olmayacaktı. Bu transferi istemeyenler ilk hatasını bekliyorlar muhtemelen.

Zuhaha eleman açıklama yapmış, kendimi Beşiktaşta ispat edip Galatasaraya dönmek istiyorum diye :D kuşlar sinirden tavuk karası olacak :D

Bu adamdaki " dünya yansi umrumda degil " kafasini bende isterdim.

Hayat cok güzel, huzurlu ve rahat olurdu.

O kadar kotu ki Antep biraz becerikli olsa bunun yaptigi hatalardan sadece 3 gol bulurlar.

Adam el bombasi gibi.

Fernandes'i kesmis yanliz ilk macinda helal olsun :D

Vasat bir stoper.. Dün aksam en az 4 tane cok kritik hata yapti ama rakipte forvet YOKTU

Danny güçlü ayagı iyi ve birebirde iyi ve hızlı stoper bu özellikleri üst düzeyde ama 2 tane çok büyük zaafı var ki herşeyi bitiriyor

1.si Aşırı özgüven İnanılmaz rahat . Recep ivedik diyor ya hani tınnn diye aynen öyle. Bu özgüven ve rahatlık akıllara zarar basit hatalar yapmasına neden oluyor.

2.si ise Hava topu sıfır. Kafa vurmakdan neredeyse nefret ediyor diyeceğim. hani saçı olsa saçım bozulmasın die yapıyor dicem ama sacda yok :)

Danny nin oldugu savunma her yan topda kornerde tehlike yer . Gol yeme riski yüksekdir ki antepdede böyle oldu.

Orta geldiğinde danny e bakın en arkada oydu. hep arka direğe kaçar mümkün oldugu kadar olay mahallinden uzaklaşır.

nerede görülmüş stoperin yan toplarda en arkada topun en son gideceği yerlerde durdugu kaçarak dövüşdüğü.

Bu 2 özelliğini gelişdirebilse çok iyi stoper olurdu. ama bu özellikler özellikle hava topu hakimiyeti öyle çalısarak gelişmez kolay kolay.

Ben o yüzden danny nin ön liberoda belki daha etkili olableceğini düşünmüşümdür hep.

:drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:

kral topcusun reiss :encouragement::encouragement::encouragement::encouragement:

İlk defa bir işe yaradın be mübarek :)

Geri
Üst Alt