#13 Emre Taşdemir

giresun'da bile oynayamadı. Bunu söylemek istemem ama ömer bayram bile daha iyi

1 dakika bile süre alamaz

Sakatlanmasa cok iyi oyuncuydu. Linnes oynarken defalarca Emre oynamali yazmistim. Ayrica Omer'den cok daha iyiydi.

Bu kardeşten hâlâ beklentisi olan arkadaşlarımız var 🥰

Ağır saçmalıyorsunuz cidden.

At olsa çoktan vurulmuştu.

Oynadığı dönemlerde fena katkı sağlaması temposu felan iyiydi savunmasını da geliştirmişti ama sarachiyle beraber çok sık sakatlanmaya başlamışlardı hatta bir bu bi sarachi salatlaniyordu. Ben kazimcan in önünde görüyorum bu çocuğu

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bunu niye dehlemedik

Solbekteki eksik yuzunden rakamsal acidan da olsa kadroya alinmasinda sakinca yok. Fakat Okan Kocuk gibi Muslera'dan bugunku formuyla hicbir eksigi olmayan bir yerli dururken, sirf Muslera'yi oynatmak adina solbekte Kazimcan veya Emre'yi tercih etmek hicte mantikli gelmiyo bana. Bakalim Okan hoca ne yapicak.

Hala bundan medet uman kaldimi? Seneye sözlesmesi bitiyor sonra PTT Lige gider

Hoca göndermemiş takim da tutmuş. Dün antremanda adam mata ile ikili olmuş çalışıyordu. Demek ki hoca düşünüyor. 3 yerli için ihtimaller zaten belli sol bekte oynayabilir bazı maçlar.

Emre Camdemir.

Sakatlığından dolayı bugüne kadar 75 maç kaçırmış yav kariyerinde.

Berkan şu haliyle sol beke geçse bundan daha iyi performans sergiler bize istikrarlı bir sol bek lazım ya Kazımcan geçecek ya da PVA devam edecek başka seçenek yok gibi gözüküyor. Sadece kupa maçlarında süre alır.

Ben bu herifi genç sanıyordum 27 yaşındaymış.

Sosyal hayatında şunu yaşayınca ne yapıyordur merak ediyorum.

++Moruk sen çok kafa adamışsın ya ismin neydi?
- Emre benim adım tanımıyorum musun? Galatasaray’da forma giyiyorum.
++Hadi canım ee ben seni hiç oynarken görmedim ama ?

Aldığı paraya bakıyordur heralde ama insan gene üzülür 27 yaşında adamsın. Gs kariyerinden sonra ne yapacaksın garip.

Geri
Üst Alt