#13 Emre Taşdemir

Kazimcan'da atardi. PvA ile girilen her versus da digeri kazanir soz konusu pas ve isabet olunca :)
pva acayip ya. geçen sene çok iyi performansları vardı bakıyorsun bu sene yerine kazımcan emre oynuyor adamı aramıyoruz. sezon başında kimse beklemiyordu herhalde böyle bir durum

pva acayip ya. geçen sene çok iyi performansları vardı bakıyorsun bu sene yerine kazımcan emre oynuyor adamı aramıyoruz. sezon başında kimse beklemiyordu herhalde böyle bir durum

Gecen seonda kotuydu Sami. Ben basligina mac mac gelip yazdim. Iyi oynadigi one ciktigi mac sayisi 2 mac falan ki o maliyete de bir zahmet :) Tamam bazi asistleri yendide bu digerleri icinde gecerli. Boey icinde bugun bir diger pozisyonda Emre icinde ya da onceki macta Kazimcan icinde.

Kerem Aktürkoğlu çıkınca bu da 2.Y vitesi arttıranlardan.Bu Kerem Aktürkoğlu'nu ne yapıp ne edip tam anlamıyla yedek yapmak gerek.Takımın düzenini hem saha içi odaklı hem de saha dışı odaklı çok bozuyo bu net.Yedek olarak durmak istemiyosa da teklif varsa gidebilir hiçbir sıkıntı yok benim için..

Kerem Aktürkoğlu çıkınca bu da 2.Y vitesi arttıranlardan.Bu Kerem Aktürkoğlu'nu ne yapıp ne edip tam anlamıyla yedek yapmak gerek.Takımın düzenini hem saha içi odaklı hem de saha dışı odaklı çok bozuyo bu net.Yedek olarak durmak istemiyosa da teklif varsa gidebilir hiçbir sıkıntı yok benim için..

Ilginc tespit.. Dogrusun, ikinci yari daha iyiydi hani bunu rakibin eksik olmasiyla aciklayabilir miyiz bilmiyorum ama dogru olabilitesi yuksek bir bakis acisi.

Ilginc tespit.. Dogrusun, ikinci yari daha iyiydi hani bunu rakibin eksik olmasiyla aciklayabilir miyiz bilmiyorum ama dogru olabilitesi yuksek bir bakis acisi.
Bu maç dışında diğer maçlarda da ilgimi çekti.Saha içi odaklı performansını bir kenara bırakalım takımda ki hâli ve davranışları takımı da etkiliyo.Örnek olarak Cicaldau'yu seversin sevmezsin geçen seneden iç sahada oynanan ve 1-1 biten Kayserispor maçından görüntü almıştım.Cicaldau şut pozisyonda Kerem Aktürkoğlu'na pas vermedi kendi vurdu kaleci kurtardı ve korner oldu o pozisyonun devamında.Cicaldau'ya 2 dkya yakın bağırdı çağırdı ve maç o zaman da 0-0'dı 2. Y'nin başlarındaydı bu pozisyon.Tamam pas vermesi gerekti orda ama bu kadar uzatacak bir mevzu değildi.Sonra Cicaldau ve Pva korneri kullanmaya gittiler daha Taylanla Berkan'a gidip şikayetliyo Cicaldau'yu.Bu oyuncunun da modunu da futbola olan iştahını da azaltır düşürür.Bu olaylardan daha çok var ama bu anı ben kaydetmiştim daha sonrasında.Kendisi pas vermediği zamanlar çektiği şut gol olmazsa bile hiç oralı olmuyor kendisi bir yıldız edasıyla takılıyo sahada ama öyle takımın yıldızı falan değil benim gözümde.Bu oyundan çıkmasıyla takım olarak vitesi arttırdığımız maçlara birçok örnek var örneğin Mertens'in ilk oynadığı Ümraniyespor maçında ne zaman Kerem Aktürkoğlu oyundan çıktı takım oyun olarak rahatladı ve daha rahat pozisyona girip attığımız 1 golle 3 puanı aldık.Yaptığı skor katkısından daha çok takıma zarar veriyo bence kesinlikle kendisine gelen teklifi değerlendirip satmalıyız..

Takımda bayağı seviliyor demek. Hiç beklemezdim açıkçası.
Biraz troll bir kişilik :D Bu video da 2 sene önce Fenerbahçe'yi deplasmanda 1-0 yendiğimiz maç sonrası paylaşmışlardı :D Takım içi antrenman görüntülerinde ve videolarında da dikkat etmiştim şakalaşıp sohbet ediyodu takım arkadaşlarıyla.Yanılmıyosam Serdar Aziz'in de bu tarz sohbeti olduğuna dair açıklamaları vardı Emre Taşdemir için Bursaspor zamanlarından kalma 1 açıklamaydı reis..

Biraz troll bir kişilik :D Bu video da 2 sene önce Fenerbahçe'yi deplasmanda 1-0 yendiğimiz maç sonrası paylaşmışlardı :D Takım içi antrenman görüntülerinde ve videolarında da dikkat etmiştim şakalaşıp sohbet ediyodu takım arkadaşlarıyla.Yanılmıyosam Serdar Aziz'in de bu tarz sohbeti olduğuna dair açıklamaları vardı Emre Taşdemir için Bursaspor zamanlarından kalma 1 açıklamaydı reis..

aslında tip olarak da çok soğuk bir mizacı var ilginç cidden şaşırdım ben de

Kendisini hic begenmiyorum. Gol atmasi hicbir seyi degistirmiyor. Sirf yabanci siniri sebebiyle oynatilan bir oyuncu. Yoksa asla bizde yeri yok. Okadar cok top heba ediyor ki paslariyla, ortalariyla vs

İlk yarı özellikle halı sahada gibi oynadı habire eli havada anlamsız koşular yapıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Genç millî takım seviyesinde harikalar yarattı. A millî oldu. Galatasaray’a transfer oldu. Ülkenin en büyük sol bek potansiyeli olarak gösterildi.

Geçen sezon ligin en zayıf kadrolarından birinde süre bulamadı. Sezon başı elimizdeki dört hatta beşinci sol bek alternatifi olduğu için kampa alınmadı.

Yaz boyu kendisine takım bulamadı. Form tutmak için Rezerv Lig’de kendisinden sonra en büyüğü kendisinden beş yaş küçük gençlerle sahaya çıktı. Transferin son gününe kadar kendisine takım bakıldı. Ömer Bayram’ın da gitmesiyle bir anda A Takım listesine eklendi.

Aanholt’un formsuzluğu, Karataş’ın sakatlığı, Boey’in cezası derken bugün çok kritik bir deplasmanda ilk 11’de sahada.

Futbol böyle hikâyeleri sever aslında ama bakalım ne olacak.
Neler olmuş...

Her ne olursa olsun ben de performans olarak pek beğenmesem de dün bir gol bir asist yaptı üstelik ne zaman sahada gördüğümü bilr hatırlayamadığım bir futbolcu yaptı bunu.
Profesyonel davranıp kendini fizikten hazır tuttuğu için tebrik ediyorum.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Güldük eğlendik ama bizim seviyede değil, yabancı sınırı oldukça şans bulur.

Geri
Üst Alt