Furkan KAN
10 Numara!
- 5 Temmuz 2012
- 10.219
- 189
- 938
Aha bi tane adını bilmediğim sevdiğim şarkı çıktı bakalım başka var mı bu şekilde bunlar benim için değerli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reddedildi.Yarışmacılarımı yedirmem admin bey.Gerekirse darbe yaparız
@Osman Uzdu eşbaşkanım tapeleri dökelim yavaştan, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır
Oylama 15.00'de başlayacak da kaçta bitecek Emrah. Yarın okuldayım ona göre plan yapacağım.
Kalabalıkta artizlik yapanın tenhada özrü kabul olmaz diye laf vardır bilir misin Sn.Yıldırım
Şarkılar leş atıyor bravo.
bugün farklı bi yol izliycez başbuğ serkan. son saate kadar bekliyip durumu nereye gidiyor görücez. sonra salıcaz tapeleri.
bi kaç konuşma ayarladım admin süper mod mod lar arasındak telefon trifiğiyle ilgili.
sende birinci yapılmak istenen üyeleeri hazırla kozumuz olsun. zamanı gelince çıkarıp vuralım masaya çat çat çay diye.
Nerdesin reyes ya özledik senin yarışmaları. Şarkıların leş olmasında Emrah'ın payı büyük bence.
Nerdesin reyes ya özledik senin yarışmaları. Şarkıların leş olmasında Emrah'ın payı büyük bence.
Cuma akşam açıklayalım diye düşünüyorum cuma gündüz olmaz sonuçta, o durumda cuma öğleye kadar süre tanıyabiliriz.üyeler ne istiyor ?![]()