13. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Kazanan Ergün Yılmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aha bi tane adını bilmediğim sevdiğim şarkı çıktı bakalım başka var mı bu şekilde bunlar benim için değerli

@Osman Uzdu eşbaşkanım tapeleri dökelim yavaştan, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır

bugün farklı bi yol izliycez başbuğ serkan. son saate kadar bekliyip durumu nereye gidiyor görücez. sonra salıcaz tapeleri.

bi kaç konuşma ayarladım admin süper mod mod lar arasındak telefon trifiğiyle ilgili.

sende birinci yapılmak istenen üyeleeri hazırla kozumuz olsun. zamanı gelince çıkarıp vuralım masaya çat çat çay diye.

Sonunculuk için adayım her zamanki gibi. :2_thumbs_up_-_animated: Ama şunu da biliyorum ki yine sonuncu olamayacağım. :boohoo:

Herkese başarılar...

Gece Baskısı Tahmini: Basıp giden şarkı yok geçen yarışma da olduğu gibi duruyor. Yakın geçer bu yarışma.

Liste de 10-12 şarkı hoşuma gitti. 12-10-8-7 puan zor çıkacak bu nedenle.

Cuma akşam açıklayalım diye düşünüyorum cuma gündüz olmaz sonuçta, o durumda cuma öğleye kadar süre tanıyabiliriz.üyeler ne istiyor ? :D

bugün farklı bi yol izliycez başbuğ serkan. son saate kadar bekliyip durumu nereye gidiyor görücez. sonra salıcaz tapeleri.

bi kaç konuşma ayarladım admin süper mod mod lar arasındak telefon trifiğiyle ilgili.

sende birinci yapılmak istenen üyeleeri hazırla kozumuz olsun. zamanı gelince çıkarıp vuralım masaya çat çat çay diye.

Tape'ler önemsenmiyor başki bu ülke de gördük zaten bir iki gün önce.

Daha etkili yollar bulmak lazım.

Nedense bu sefer 10 sarkiyi secmem cok kolay oldu.

Duygusal bir insanım. O yüzden duygusal bir liste hazırladım ve Puanlama'mı yaptım :)

Herkes için hayırlısı olsun şimdiden..

Cuma akşam açıklayalım diye düşünüyorum cuma gündüz olmaz sonuçta, o durumda cuma öğleye kadar süre tanıyabiliriz.üyeler ne istiyor ? :D

Bana uyar zaten 20:00'dan önce gelemiyorum eve. Bilmediklerimi dinliyorum gerçi ama sıkışmasın, haksızlık olmasın sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt