Furkan KAN
10 Numara!
- 5 Temmuz 2012
- 10.219
- 189
- 938
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinin 25424/09 sayılı Allen v. UK kararının raporunu yazıyorum sen? :/
Yedekte yarışmacımız var ona göre
Duygusal bir insanım. O yüzden duygusal bir liste hazırladım ve Puanlama'mı yaptım
Herkes için hayırlısı olsun şimdiden..
Gece Baskısı Tahmini: Basıp giden şarkı yok geçen yarışma da olduğu gibi duruyor. Yakın geçer bu yarışma.
Liste de 10-12 şarkı hoşuma gitti. 12-10-8-7 puan zor çıkacak bu nedenle.
Ulan böyle tipler yüzünden puan alamıyoruz
Duygusal bir insanım. O yüzden duygusal bir liste hazırladım ve Puanlama'mı yaptım
Cuma 14.00'a kadar süre verelim akşamda açıklayalım diyorum arkadaşlar,cuma 5'de sınavım var 7-7.45 gibi evde olurum 9 gibi açıklarız
Hiçbir strateji yapmadan puanladım. Daha n'apayım hırt?
elimde oylamaya etki edebilecek kritik isimlerin uygunsuz görüntüleri var alpay.son dakikaya kadar bunu saklıycaktım ama bu hamleyi erken yapmak zorunda bıraktın beni.
Cuma 14.00'a kadar süre verelim akşamda açıklayalım diyorum arkadaşlar,cuma 5'de sınavım var 7-7.45 gibi evde olurum 9 gibi açıklarız
Hemen puanları verme bro sonra güzel ama oy almayan parçalar oluyor, tekrar gözden geçir.
senin şarkı çok belli be karşim