- 20 Haziran 2011
- 60.958
- 69.363
- 4.758
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duygusal bir insanım. O yüzden duygusal bir liste hazırladım ve Puanlama'mı yaptım
Herkes için hayırlısı olsun şimdiden..
Özgür Kızılaslan - GSY | Sayfa 308 | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu
Bir şey mi dediniz? Bu yarışmayı sağlama aldım arkadaşlar pek ümitlenmeyin bence.![]()
Birşey sormak istiyorum buradaki bir kaç dallama bir birine şarkı ismi gönderip ona göre puanlama yapmıyor değil mi
reis gözünün seviyim bırak duygusallığı bu yarışmadan bunu göz ardı edelim noolur.geçen yarışma duygusallığın kitabını yazdım ilk 10 giremedim
2 gün var şarkıları vermeye iyice bi dinle sonra yollarsın listeni :dispirited:
Acelemiz var, telaşımız yok.
Oylamayı hemen yapmayın
Liseteyi yarın gece yollarım zaten. Duygusal davrandım derken bir şarkı için geçerli bu dediğim.
Ayrıca haketmeyen parçaya puan vermedim. İyi olduğu halde dışarıda kalanlar da oldu tabi.
Nasıl olsun? Son faciadan sonra.
Ben stratejimi belirledim. Leş şarkılar kafadan yüksek puan alacak.İyi şarkılara oy çıkmaz benden
![]()
@Gökhan Sertkaya nin yapmiycagi is degil
Ben stratejimi belirledim. Leş şarkılar kafadan yüksek puan alacak.İyi şarkılara oy çıkmaz benden
![]()
![]()