13. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Kazanan Ergün Yılmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[media]https://www.youtube.com/watch?v=6ox--nqx3Qs[/media]

İlk 10'a gireceğini bilsem bununla katılabilirdim ama millet sevmez.

images

Bi daha ki yarışmanın konseptini siz seçeceksiniz :D oylama açıcam zamanı gelince ona göre yarışma yapıcaz. Bizde yarışma severlerin istekleri önce gelir

Taptap

Hadi anladık 1.'yi de sonuncuyu söyleyip adamı ne rencide ediyonuz la :D

Bi daha ki yarışmanın konseptini siz seçeceksiniz :D oylama açıcam zamanı gelince ona göre yarışma yapıcaz. Bizde yarışma severlerin istekleri önce gelir

Taptap

bence ankara yöresinden eserler olsun bir sonraki yarışma,ankaralı namık, turgut, hüseyin, veysel birçok sanatkar mevcut o yörelerden

bence ankara yöresinden eserler olsun bir sonraki yarışma,ankaralı namık, turgut, hüseyin, veysel birçok sanatkar mevcut o yörelerden

O zaman yarışmayı ben düzenleyemem :D çünkü o tarzdan nefret ederim. Ayrıca kimlik kişilik sahibi bünyemize uygun değil .d

Taptap

stingle katılacaktım ama oy vermezdi kimse, hadise ile katılsak 10 puanı yapıştırırlar hemen

Ayrıca teknik olarak bir üyenin yarışma düzenlemesine izin vermiyoruz :D moderasyonun yapması daha doğru. Bir kereye mahsus Ardayı destekledik.

Taptap

Yarışmada duygusal olmayan hiç bir şarkı ilk 3 yapamıyor adeta yalnız.

Rock-yok gibi (var ama başarılı olamıyor pek)

Disco müziği yeni gelenler başarısızlığı tadıp vazgeçene kadar. (gerçi ben de sevmem)

Rap-yok (Allah'tan yok)

Özgün/Yerel Müzik-yok

Klasik müzik- 1-2 deneme ile boyumun ölçüsünü aldığımdan beri yok zaten.

Çok fazla aynı tarz şarkı üst üste gelmeye başladı sanki.

Bundan sonra kült şarkı seçersem de bunları göz önünde bulundurarak profili genişleterek seçmeye çalışacağım kendi adıma.

Herkes memnun kalmış sanırım yarışmadan :D (sonuçlardan memnun olmayabilirsin o ayrı :D)

Taptap

Bu yarışma her yönden çok güzeldi, 2. olduğum için söylemiyorum bir kaç şarkı dışında herkes hakettiğini aldı bence, şampiyonluk yarışının son oya kadar kalmış olması daha önce yaşanmışmıydı bilmiyorum.

Fikri kimin bulduğunu bilmiyorum ama bu yarışmalarla hakikaten güzel şarkılar keşfediyor insan.

Geçen yarışmada Die For You'yu keşfetmiştim, bugün de Rosey'den Love'u keşfettim diyebilirim.Diğer şarkılardan da güzel olanları vardı, onlardan da bir kaçını playlistime ekledim.

Hak eden kazandı.

İlk 3'e girerim diye düşündüm ama nasip değilmiş. 3 puanla kaçırdık :)

ilk ikiye giren şarkılar ile katılabilirdim ama vazgeçtim açıkcası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt