- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
Yarı final göremez.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarı final göremez.
Hahahahajajaj
IL+ spotumuz yok muydu yav? IL spotunu IL+ olarak değiştirelim bence.
IL+ dan bahsediyorum yav. IL'e sadece Inj olanı koyabiliyoruz. IL+ olunca Gtd, Out, Inj hepsini koyabiliyoruz. Sezon başlamadan bir tartışalım bu konuyu. IL+ yok muydu bizde geçen sene?IL spotu var. Taner kullanmış mesela.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
IL+ dan bahsediyorum yav. IL'e sadece Inj olanı koyabiliyoruz. IL+ olunca Gtd, Out, Inj hepsini koyabiliyoruz. Sezon başlamadan bir tartışalım bu konuyu. IL+ yok muydu bizde geçen sene?

Ooo şampiyonBu sene patlama yapacak shai, brunson, cole, markkanen, hardaway, brooks, dort gibi heriflerin yanina blok ve ribaundu garantiye alacak uzunlar ve bu tecrübesiz ekibe liderlik ve abilik etsin diye lillard cilegi koyduk.![]()
napacktın ayolSezon ortasinda kural değişmez. Insanlar ona gore draft yaptı. Yoksa alırdık sakat adamlari oturturduk.
Cemal murrayi alir oturturdum. O bana bakti ben ona baktim o bana bir daha bakti ben ona tekrar baktim almadım.napacktın ayol
tamam aglama sana oyuncu verim
Sezon ortasinda kural değişmez. Insanlar ona gore draft yaptı. Yoksa alırdık sakat adamlari oturturduk.