- 1 Ağustos 2009
- 47.005
- 49.301
- 4.878
Kafaya oynuyorum karşim@Onur Üründül oynuyor mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafaya oynuyorum karşim@Onur Üründül oynuyor mu
Mathurini nereden bulup cikarttin kingdas. Sayı ve 3luk disinda bir halt yapmasa da katkısı değerli.Jalen williams yakında 12 5 5 yapmaya başlarsa üzülür müsün takasına onay vermediğim için?
Kaan Kural tavsiye etti kingdaşımMathurini nereden bulup cikarttin kingdas. Sayı ve 3luk disinda bir halt yapmasa da katkısı değerli.
Reelde oynamaz gelir burda şov yaparKafaya oynuyorum karşim
Biz bu sporu gençken Baltık coğrafyasında yaptıkReelde oynamaz gelir burda şov yapar
uzulmem de su takaslari cevapsiz birakmayin.Jalen williams yakında 12 5 5 yapmaya başlarsa üzülür müsün takasına onay vermediğim için?
bu basketbol mu? orram cricket gbi
Ortasahadan sallıyorduk diyelimbu basketbol mu? orram cricket gbi
Ben Jaleni preseasonda çok beğendim. araya sakatlık da girince daha kendini ortaya koyamadı. O yüzden sabrediyorum yakındır coşmasıuzulmem de su takaslari cevapsiz birakmayin.
sen karar vercen gelecek mi yoksa garanti basics m
sabr et all stardan snra shai falan yattiktan sonra cosarOrtasahadan sallıyorduk diyelim
Ben Jaleni preseasonda çok beğendim. araya sakatlık da girince daha kendini ortaya koyamadı. O yüzden sabrediyorum yakındır coşması
öncesinde bir sakatlık bekliyoruzsabr et all stardan snra shai falan yattiktan sonra cosar
sabr et all stardan snra shai falan yattiktan sonra cosar
alt dudga bak op beni diyor

patlatalım bi takas valla ortalık şenlensinGel senle güzel bir takas yapalım Uğur'um![]()
krdesm biz cekinmioz salmaya drop ratelerine baksan j.w de gorursn 30005000 kisi. keldon vermicem heralde herifeYunus yine kaktıramadığını droplamış![]()
Jaleni droplamak için isteseydin bu söylemini haklı bulurdumkrdesm biz cekinmioz salmaya drop ratelerine baksan j.w de gorursn 30005000 kisi. keldon vermicem heralde herife
kessler’in jalen’den eksisini soyle les demeyi bilion?Jaleni droplamak için isteseydin bu söylemini haklı bulurdum
FA leş durumda elimdeki hiçbir topçuyu bu fa için bırakmam