Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
slovenya'yı avrupa şampiyonu yapmış NBA in önde gelen guardlarından birine bu yakıştırmayı yapman hiç hoş değil.Arif sonunda Dragic'i bir yere çakmayı başarmış.
Bu kadar değerli bir oyuncuyu takasdan sonra drop da görmek moralimizi bozacak ama yapacak birsey yok. Kahramanlar can verir takımı yaşatmak için!!!slovenya'yı avrupa şampiyonu yapmış NBA in önde gelen guardlarından birine bu yakıştırmayı yapman hiç hoş değil.
sen çakamadıgın için mi daha takas yapamadın kardeş ?Arif sonunda Dragic'i bir yere çakmayı başarmış.
Seninle ilişkilerimizi sıkılaştırmak lazım.Bu kadar değerli bir oyuncuyu takasdan sonra drop da görmek moralimizi bozacak ama yapacak birsey yok. Kahramanlar can verir takımı yaşatmak için!!!
:red:sen çakamadıgın için mi daha takas yapamadın kardeş ?
Teklif var ama sen OK demiyorsun.teklif varsa biz de bir takas patlatalim yahu 2 lahmacun verip 1 pide alma taraftarıyım
evet seçümler ince bir çizgidir:red:
OK deseydim şuan takım komple değişmişti. İstediğin oyuncuları vermiyorum diye atar yapma bana.
Takas tekliflerine açığım.Seninle ilişkilerimizi sıkılaştırmak lazım.
Dünkü muhabbetin tekrar üstünden geçelim.

iyi topcu.Uğur'da Vanderbilt'i bir yere çakmanın derdinde.![]()