- 6 Ağustos 2009
- 84.276
- 8.479
- 2.568
hazir degilim daha…Sana guzel bir teklif yapayim mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hazir degilim daha…Sana guzel bir teklif yapayim mi
Hayatinin teklifini yaptim.hazir degilim daha…
bekledigim teklif cok hawali bi teklif. aradigim sell high. ama vazgecemem ikisinden ayni anda ozr dlrm.Hayatinin teklifini yaptim.
Sen bilirsin..bekledigim teklif cok hawali bi teklif. aradigim sell high. ama vazgecemem ikisinden ayni anda ozr dlrm.
Yav kardeşim bak bakalım istatistiğe. Resmen çöpü kakalamaya çalışıyorsun. Ayıptır süre almayan bench oyuncusuna aynı takımın gardını teklif ediyorsun.ya ne yuhu yeter be kardesim ligi mi izlemiosunuz neye gore dusunuyosunuz? begenmiosniz da reject diyin gecin ya nca aglama
Yok o mesaj için yazmadım yahu. Vander blit hep ismi geçiyor ona binaen dedim yahu.
Dikkat et sana köprüde satabilirDün gece Sochan’ın güzel performansından sonra gece 02:01’de yonis’ten gelen saçma bir teklif :red:
Ekli dosyayı görüntüle 183596
Sonra “sen takas yapamazsın” diyor bana. Bırak da böyle saçma sapan bir takas da yapmayalım kardeşim.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynı teklifte benden de edwards ve sett curry'i istedi.Dün gece Sochan’ın güzel performansından sonra gece 02:01’de yonis’ten gelen saçma bir teklif :red:
Ekli dosyayı görüntüle 183596
Sonra “sen takas yapamazsın” diyor bana. Bırak da böyle saçma sapan bir takas da yapmayalım kardeşim.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
fultz gelince droplarsinCole dönüyorrrrrrrrrr
O mal hala ligte miymisfultz gelince droplarsin
thanksgiving de cole ailesinin masasında imis diye duyum aldımO mal hala ligte miymis
ee nolmus bu taciz ifsasi mi hayirdir?Aynı teklifte benden de edwards ve sett curry'i istedi.
sacmalamissiniz cidden ya siz nba izlemiosunuz renkdaslar gelmis neler diyorsunuz kendi maliniz bu yuzden buyuk geliyo size. mal gokan bile sochan com degerli spurs falan dio ulan bassey sende ola gecen hafta heralde curry isterdin.
@Levent Akgün senin gozunde valencinas icin takiminda denk gelen adam kim slyler misin?
Aynı teklifte benden de edwards ve sett curry'i istedi.
isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara
sizde karsı teklif yapın pazarlik ticaretin temelidir adam teklif yapmis en azından.. baktın anlasamadın yok aga dersin sonra diyaloga devam edersin. ligin yarısından fazlası pazarlık yapmayı geçtim atılan tekliflere yanıt bile vermiyor.
mesela muratin attığı teklifleri kaan kural görse baskete küserdi adam olay yunusta bende muratta degil discussion yok