13. Geleneksel Yahoo Fantasy Basketball | Şampiyon Gökhan Bilgin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar sakin olalım organizasyonumuzun birlik ve beraberliğe ihtiyacı var.

ya bizde bazen saçma teklif yapıyoruz çok saçma teklifler de aliyoruz da işin gırgırında şamatasında kalmak lazım oyundur en nihayetinde. bu takas muhabbetleri zaten keyif veriyor o kadar tekliften illa sacma degisik teklif olur arada.

bir takas daha patlamıs...

sacmalamissiniz cidden ya siz nba izlemiosunuz renkdaslar gelmis neler diyorsunuz kendi maliniz bu yuzden buyuk geliyo size. mal gokan bile sochan com degerli spurs falan dio ulan bassey sende ola gecen hafta heralde curry isterdin.

@Levent Akgün senin gozunde valencinas icin takiminda denk gelen adam kim slyler misin?
Yunus sen Valacunasi değil hortonu teklif ettin. Ayrıca Ayton var bende. O yüzden muadili benim oyuncumuz daha iyi.

ya bizde bazen saçma teklif yapıyoruz çok saçma teklifler de aliyoruz da işin gırgırında şamatasında kalmak lazım oyundur en nihayetinde. bu takas muhabbetleri zaten keyif veriyor o kadar tekliften illa sacma degisik teklif olur arada.

bir takas daha patlamıs...
bana yaptığın teklifi de bu şekilde değerlendirebilir miyiz :asd:

Uğur olayın temelinde haklısın. Ama Yunus bu yani. Zamanında bir takasta çaktım buna, banko benim avantajımaydı takas. Sonra pişman olup iptal edelim falan dedi, veto olayı da olmadı. Ben de teklifini reddedince kuruldu bana. O günden sonra sürekli laf sokar bana :red: Tam hatırlanıyorum da Gobert üzerine bir takastı sanırım. Mesajları bulursam yazarım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kanitla

yalandir demiyorum

ama niye sana ondan kuruliyim yaw

Allah’ın malı, Sochan çok değerli öyle ya da böyle bir şey dedim mi ben? Geceleri işin gücün yok, işsizlikten o saatlerde maçları takip edip sivrilen oyunculara teklif yapıp kendi dibi gören oyuncularını çakmaya çalışıyorsun. Laf anlatılacak adam değilsin de aynı ortamda bulunmak zorundayız ne yazık ki.

issiz degilim shiftlerim aksam?

kanitla

yalandir demiyorum

ama niye sana ondan kuruliyim yaw

3-5 sene oluyor ya Gobert ya da Favors üzerinden bir takas yapmıştık. Sonradan iptal edelim diye sürekli yazmıştın. Ben de olan oldu diyip geri vermemiştim sana. Hatırlarsın.

Ondan sonra tavırlarından kurulduğun anlamını çıkardım.

3-5 sene oluyor ya Gobert ya da Favors üzerinden bir takas yapmıştık. Sonradan iptal edelim diye sürekli yazmıştın. Ben de olan oldu diyip geri vermemiştim sana. Hatırlarsın.

Ondan sonra tavırlarından kurulduğun anlamını çıkardım.

yanlis bir anal-iz. hatirlar gbi oldum ama. favors degince nostaljide oldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt