- 4 Ağustos 2009
- 90.780
- 71.981
- 5.188
Seni no1 yaptıracağız Kinq
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayirdir ya nisan ayinda miyiz daha sga bana musaade demediIlk 8 bunlarin arasindan olur geri kalanlar gelecek sezon icin tanking.![]()
SGA:hayirdir ya nisan ayinda miyiz daha sga bana musaade demedi
Giannis'in 171. sırada olması nasıl bir saçmalıktır yahu..Seni no1 yaptıracağız Kinq
![]()
biz buna adalet diyoruz. istiyorsan harteisten ile takaslayaj?Giannis'in 171. sırada olması nasıl bir saçmalıktır yahu..
Top kaybı makinesi, %10la faul atiyor, 3luk yok. Fantasy icin dandik bir oyuncu.Giannis'in 171. sırada olması nasıl bir saçmalıktır yahu..
kuzen bu rankinge login olmadan bakabiliyor muyuz bir yerdenSeni no1 yaptıracağız Kinq
![]()
kuzen bu rankinge login olmadan bakabiliyor muyuz bir yerden
alpereni merak ettim
EywwAl kuzen. Giannisten 3 gomlek daha faydalı bir oyuncuymus.![]()
hayirdir ligdeki ismin ne gencEyww
Houston geçen seneye göre daha iyi bu sezon. Alperen de daha stabil oynuyor
Wood dan kurtuldular. Gobekli Gordon oynamaya karar verdi tekrardan. Kpj ve Greende geçen seneden daha iyi. Tek problemleri koçları. Silası hiç beğenmiyorum
topcularin tek tek sakatlaniyo nazar mi cektinİki haftadır 5-4 kaybediyoruz, camia olarak morallar bozuk.
Oyuncumun değerini arttırmanız beni ziyadesiyle memnun etmektedir renktaşım.Al kuzen. Giannisten 3 gomlek daha faydalı bir oyuncuymus.![]()
Ee daha 5.haftadayız yahu.Levent o kadar dalavere yapıp 1. sıradan seçmesine rağmen 8.![]()
Gözü olanın gözü çıksın!topcularin tek tek sakatlaniyo nazar mi cektin
Ligde yokum ya alpereni takip ediyorum bir tek nba izlemiyorum onun disindahayirdir ligdeki ismin ne genc