Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.787
- 109.609
- 4.878
Jokic de ovmus ustat. Silasa hocalik dersi vermisOyuncumun değerini arttırmanız beni ziyadesiyle memnun etmektedir renktaşım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jokic de ovmus ustat. Silasa hocalik dersi vermisOyuncumun değerini arttırmanız beni ziyadesiyle memnun etmektedir renktaşım.
Jokic de ovmus ustat. Silasa hocalik dersi vermis
tühhTowns sezonu kapatmış.
Yahooda alacağız kupayı
Hedefim ligi 7. Bitirip ordan kupaya yürümekcok heycanlisin renkto. ligi 1. bitirmek bisi fark ettirmio”-# bu lig me birinciler gordu playy off ilk tur mortingen
takas o zmnHedefim ligi 7. Bitirip ordan kupaya yürümek
Midemin bulandığını söylemiş miydim?@Yunus Abi & @Ahmed Arif Kesen arasındaki şike ortamından konuşalım biraz!
avdija gibi bir td makinası thomas bryant karsılıgında droplanır mı yawwFAdan hayes ve avdija gibi tripleduble makinelerini çekebilen bir gm olarak takasa ihtiyacimiz yok gerci
nedenini biliyorsunelimi attigimin cenazes kalkio lanet olsun bu seasona. kasikamisuz belqi
nedenini biliyorsun

Silas'ın nba'de hocalık yapması diğer hocalara hakaret ben bu kadar kötü ve takıntılı bir hoca görmedim adama türkler ne yaptıysa zamanında takıntılı alperen'e bugün bile kesmiş dakikalarından en çok skor atan oyuncusu olmasına rağmen.