Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu sezon çok iyi gidiyor nazar değmesin
Dün ki takas teklifleriniz öyle söylemiyor ama!!alperenden bir cacık olmaz
ferhatcım ünlemli cümleler kaşıntı yapıyor bendeDün ki takas teklifleriniz öyle söylemiyor ama!!
Levend bey teklifime döner misiniz rica etsem?Ben mi dedim Benchte adam unutun diye yav. Kendi takımımı bırakıp rakibimi de kuracaksam işimiz var.
rakibini kurma ama takas mnsabeetlerine girelim teklifler vsler bekliyoreBen mi dedim Benchte adam unutun diye yav. Kendi takımımı bırakıp rakibimi de kuracaksam işimiz var.
Ünlemi ben mübalağa yaptığım anlaşılsın diye koyuyorum k.bakmayın.ferhatcım ünlemli cümleler kaşıntı yapıyor bende
eddwards a teklif yaptik alperen dengeleyici bir nişasta idi
vanderbilt+caleb martin+larry nance vereyim alperen icinÜnlemi ben mübalağa yaptığım anlaşılsın diye koyuyorum k.bakmayın.
Alperen'e tekte de teklif yaptınız şimdi sadece edwards'ın yanında tekliflerin dışında.
Edwards+Alperen için olayımızı biliyorsun Ferat'cım :red:Ünlemi ben mübalağa yaptığım anlaşılsın diye koyuyorum k.bakmayın.
Alperen'e tekte de teklif yaptınız şimdi sadece edwards'ın yanında tekliflerin dışında.
Yok almayayım sağolun.vanderbilt+caleb martin+larry nance vereyim alperen icin
sen ne verdin yahuEdwards+Alperen için olayımızı biliyorsun Ferat'cım :red:
Ferat biliyor ne verdiğimi cinım.sen ne verdin yahu
bogdanovic russel diye tahmin ediyorum
Biliyorum ama yanında bogdanovic olursa müzakerelere başlarız.Edwards+Alperen için olayımızı biliyorsun Ferat'cım :red:
Ferat biliyor ne verdiğimi cinım.
![]()
Oluru yok be Ferat'cım.Biliyorum ama yanında bogdanovic olursa müzakerelere başlarız.
Elini çabuk tutan kazanır :red:giannis ucuza mı gidiyor yoksa....
Yanında kimi verirsiniz?Oluru yok be Ferat'cım.
en guzel teklif benden gelmistir ddiye tahmin ediyorum kardesim bilmem yalan mıElini çabuk tutan kazanır :red:
2. sıradasın bro. Yanına birini eklersen Cuma namazından sonra gerçekleşebilir takasımız diye söyleyeyim sana.en guzel teklif benden gelmistir ddiye tahmin ediyorum kardesim bilmem yalan mı