- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
Ulu orta konuşulmaz böyle şeyler ferat'cım :red:Yanında kimi verirsiniz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulu orta konuşulmaz böyle şeyler ferat'cım :red:Yanında kimi verirsiniz?
Teklifimi yaptım cevap bekliyorum.Ulu orta konuşulmaz böyle şeyler ferat'cım :red:
kardesim iste o cuma namazına müteakip benim ft kategorimin de cenaze namazi kilinacağı icin cok yükseltemiyorum2. sıradasın bro. Yanına birini eklersen Cuma namazından sonra gerçekleşebilir takasımız diye söyleyeyim sana.
Oha! Yavaş ferat ciğerimi söktün.Teklifimi yaptım cevap bekliyorum.
Her zaman kalalım kardeşim. Kalbimiz birkardesim iste o cuma namazına müteakip benim ft kategorimin de cenaze namazi kilinacağı icin cok yükseltemiyorum
ama diyalogda kalma taraftariyim
allah askına buraya yazinOha! Yavaş ferat ciğerimi söktün.
Öyle bir teklif kabul mu edilir yahu? :red:
Bence makul bir teklifti.Oha! Yavaş ferat ciğerimi söktün.
Öyle bir teklif kabul mu edilir yahu? :red:
İşte soru orada zaten. "sence makul"Bence makul bir teklifti.
İki tane sağlam oyuncu veriyorum bir tanesi bu senenin en iyi çıkış yapan genç pivotlarından diğeri de takımının en önemli kısa skorerlerinden. Sizin teklifiniz nedir sakın patrick williams demeyin üzersiniz beni.İşte soru orada zaten. "sence makul"
bence de saklı gizli yok eskiden herkes brda cima ediodu lütenben ferhatta gökhan'ın gençliğini görüyorum bu arada o yüzden bu müzakerelere inanılmaz yükseldim
keske forumda pazarlik yapsanız
eglenceli zamanlardi ha panayıra dönüyorddu burasıbence de saklı gizli yok eskiden herkes brda cima ediodu lüten
Ben teklifimi dün akşam söyledim. Ondan geri adım atamam.İki tane sağlam oyuncu veriyorum bir tanesi bu senenin en iyi çıkış yapan genç pivotlarından diğeri de takımının en önemli kısa skorerlerinden. Sizin teklifiniz nedir sakın patrick williams demeyin üzersiniz beni.
Gizli saklı yoksa yaptığınız teklifleri açıklayabilir miyim?bence de saklı gizli yok eskiden herkes brda cima ediodu lüten
evet alperen ve green'eGizli saklı yoksa yaptığınız teklifleri açıklayabilir miyim?
Gizli saklı yoksa yaptığınız teklifleri açıklayabilir miyim?
Adam gibi teklif yap vereyim sana Giannis'i Murad'ım.Giannise hayes+plumlee veririm