- 4 Ağustos 2009
- 90.777
- 71.974
- 5.188
Sen gönder bir teklif bakalim nasil bir şeyle başlayacağız.Adam gibi teklif yap vereyim sana Giannis'i Murad'ım.
Takas geçmişimiz var çünkü seninle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen gönder bir teklif bakalim nasil bir şeyle başlayacağız.Adam gibi teklif yap vereyim sana Giannis'i Murad'ım.
Sabonis alinxa bir oturup konusalım senle eski günleri yad edelimGiannise hayes+plumlee veririm
Adam gibi teklif yap vereyim sana Giannis'i Murad'ım.
Sabonisi alinca plumlee bosa cikiyor. Teklifleri dinleriz.Sabonis alinxa bir oturup konusalım senle eski günleri yad edelim
Jüri olalım bizde diyorsun win win olsunserrccam'la baırşma takası yapı müzakeaerlerrde burda canlı olsun
Onu karısı bile vazgecip bosamıstır bi sen kaldin inananSabonisi alinca plumlee bosa cikiyor. Teklifleri dinleriz.
Sercan'la sıkıntım yok benim. Buradan kimseyle yok. Olamaz da.serrccam'la baırşma takası yapı müzakeaerlerrde burda canlı olsun
İşteyim şuan bro. Sen gönder müsait olduğumda döneyim.Sen gönder bir teklif bakalim nasil bir şeyle başlayacağız.
Akşam bakarız o zaman.İşteyim şuan bro. Sen gönder müsait olduğumda döneyim.
TamamAkşam bakarız o zaman.
Ben simonsun yaninda yannisi de ekleyip ft show yapmak isterim.
18:00'dan sonra müsaitim 
Çok olmuş sadece Plumlee yeter.Giannise hayes+plumlee veririm

standartYunus o teklifi hangi düşünceler ile yaptın.![]()
Standart bir cevap vereyim o halde.standart
senin takasa noldAkşam bakarız o zaman.
Ben simonsun yaninda yannisi de ekleyip ft show yapmak isterim.